Aredo

Meble kuchenne

Gdańsk, Franciszka Schuberta 102A

Piotr - opinia (1) Jeżeli chodzi o obsługę na miejscu, w biurze, to ok - nie mam nic do... Piotr Renata - opinia (1) Polecam. Poszłam tak naprawdę z pustką w głowie. Bardzo sympatyczna Pani... Renata Artur - opinia (1) Wielki pozytyw z malutkim minusem. Oczywiście chodzi o cenę, ale chyba każdy... Artur
Irena - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z firmy. Obsługa bardzo profesjonalna, przede... Irena Irena - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z firmy. Obsługa bardzo profesjonalna, przede... Irena Aga_n - opinia (1) W Aredo zamawiałam meble do całego mieszkania w tym kuchnie i wszystkie szafy... Aga_n Rafal - opinia (1) W moim przypadku współpraca bardzo dobrze się układała. Przede wszystkim czas... Rafal Sylwia - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z szafki, którą zamówiliśmy. Szafka łazienkowa... Sylwia Maja - opinia (1) Pieknie wykonana kuchnia! Jestem bardzo zadowolona. Maja JS - opinia (1) Ja również stanowczo odradzam. Najgorszy wybór. Zaczęło się od projektu... JS Zdenerwowany klient. - opinia (1) Stanowczo odradzam. Montaż mebli miał zostać wykonany w ciągu dwóch tygodni... Zdenerwowany klient. Rozczarowana - opinia (1) Nie polecam tej firmy, chyba że wrogowi. Zero profesjonalizmu. Projektant... Rozczarowana Skandal (2) Niestety również ja mam bardzo złe doświadczenia z tą firmą. Szczerze... Anna Kuchnia Aredo (1) Na firmę trafiliśmy przypadkowo. Po pierwszej wizycie uzyskaliśmy wstępną... Jarek Polecam !!! (1) Szybko, sprawnie i fachowo, szczerze polecam Małgorzata Ocena (1) Miałam przyjemność współpracować z firmą Aredo przy zakupie i montażu kuchni.... Ania Jesteśmy z żoną bardzo zadowoleni (1) Chcieliśmy bardzo podziękować za bardzo dobrą współpracę z firmą Aredo. Żona... Bartek Polecam ! (1) Właśnie wprowadziłam się do nowego mieszkania, gdzie Aredo zamontowało meble... Karolina Polecam (1) Firmę Aredo poleciła mi znajoma. Jestem bardzo zadowolona z obsługi od... Kasia Polecam!!! (1) Mam przepiękną kuchnie !!! Przyznam że nie do końca miałam pomysł jak ma... Joanna