Aredo

Meble kuchenne

Gdańsk, Franciszka Schuberta 102A

Polecam!!! (1) wszystko zrobione według projektu, jakość mebli pierwsza klasa. obsługa... Ula Aredo polecam (1) Aredo zostalo mi polecone przez rodzicow ktorzy zakupili tam kuchnie ok. 5... Tomasz K. Profesjonalna Firma (1) Jestem bardzo zadowolony z jakości materiałów, wykonania i podejścia do... Mariusz
Solidni fachowcy z dobrym podejściem do biznesu (1) Bardzo podobał mi się we współpracy z Aredo kontakt z klientem. Czułem, że... Adam aredo nigdy więcej (1) Aredo nie kojarzy mi się dobrze. Czekam na usunięcie usterek od trzech... gosia Firma montażowa srednio (1) Miałem wrażenie że ekipa montażowa robi wszystko na szybko bo czeka kolejna... Karol Zdecydowanie polecam ;-) (1) Witam, Firmę Aredo polecił mi Pan z firmy remontowej - Peak Development,... Izabela nie mam uwag (1) Właśnie skończyli nam montaż kuchni. Wygląda nawet lepiej niż na projekcie :)... Magda rozczarowany (1) Biegano za mną w ich salonie a po montażu kuchni zostałem olany ... Kuchnia... Damian Szczerze polecam (1) Zamówiłem szafę na wymiar do falowca. Obsługa projektanta w porządku, fachowo... Tomek Kuchnia (1) Super :)) Projektant Andrzej - mega cierpliwy, rzetelny, z fajnymi pomysłami,... eg Nie polecam (3) Współpraca z Aredo jest dla nas niestety wielkim rozczarowaniem, mimo, że... skrzat zabudowa (1) Zamontowano mi podrapane fronty szaf - po mojej interwencji przyjechał Pan z... Lena AREDO OPINIE (2) Czy tylko ja mam takie odczucie - że w momencie wpłacenia pieniędzy za... kola Kuchnia w AREDO (2) Z całą pewnością polecam AREDO. Robią szybko i solidnie, Ci, którzy piszą, że... Klient Garderoba (1) Zleciłem wykonanie garderoby. Wszystko odbyło się bardzo solidnie. Solidna... Maciek Kuchnia na wymiar (1) Jestem bardzo zadowolony. Zamawiałem kuchnię na wymiar, i całość zajeła około... Krzysztof Zakup kuchni na wymiar (1) Zamówiłem kuchnię na wymiar w firmie Aredo w Galerii Przymorze. Profesjonalny... Tomasz Recenzja z zakupu (1) Jestem zadowolony, poleciłem znajomemu. Wizualizacja czytelna, zgodna z moim... Przemysław Kuchnia Aredo (2) Kuchnię zakupiłem już dwa lata temu, jest praktyczna, łatwa w utrzymaniu i... pol