Aredo

Meble kuchenne

Gdańsk, Franciszka Schuberta 102A

Polecam (1) Szybka i terminowa realizacja. Dziękujemy za dobry i praktyczny projekt.... Ewa Polecam (1) Studio Aredo godne polecenia. Wszystko pięknie dopracowane, fachowa pomoc i... Magda Polecam firmę AREDO (1) Polecam firmę AREDO, z uwagi na miłą obsługę , trafne sugestie dot.... Grażyna
kuchnia moich marzeń:) (1) Jestem bardzo zadowolona z rozplanowania, projektu, mebli i cierpliwości... Monika Polecam (1) Warto skorzystać z usług firmy AREDO- bardzo profesjonalne podejście do... Malwina Polecam (1) Meble kuchenne zamontowana zgodnie z umową i w terminie a nawet kilka dni... Grzesiek Montaż mebli (1) - projekt w pełni funkcjonalny, bez umieszczania na siłę wydotrysków i... Piotr Kuchnia-KOWALE (1) Witam! Cieszę się swoją kuchnia już od ponad miesiąca. Mój entuzjazm jeszcze... karola Normalnie nie mogę , konkurencja widać na tym forum nie śpi (1) Sprzedawcy z Aredo są super, goście słowni , jak coś nie pasuje natychmiast... Sławek Po raz trzeci (1) Firma Aredo wykonała dla mnie dwie kuchnie jedną u mnie drugą u córki, teraz... Piotr POLECAM (1) Nową kuchnią jestem zachwycona! Świetne doradztwo, fachowy montaż, terminowa... Ania Mieszane uczucia (1) Same meble przedstawiają się rewelacyjnie, termin również został dotrzymany.... Były klient POLECAM ! (1) Kupiłem dwa tygodnie temu kuchnie w firmie AREDO. Wybrałem zestaw kuchenny... Klient nie jest źle (1) Rzeczywiście jest tanio w porównaniu z innymi studiami. Największą zaletą... am firma godna polecenia (1) Szczerze polecam kuchnię od firmy AREDO. Czas oczekiwania był nieco... Justyna POLECAM (1) JESTEM Z ŻONĄ B.ZADOWOLONY Z USŁUG FIRMY AREDO , KTÓRA WYKAZAŁA SIĘ OGROMNYM... MATEUSZ Polecam!!krótko, fachowo i super efekt! (1) Polecam wszystkim firmę Aredo. Ostatnio robiliśmy u nich kuchnie i szafkę w... Irma super firma (1) Polecam gorąco. Tak solidnej firmy jeszcze nie spotkałam. Punktualnośc i... Sopocianka z Brodwina POLECAM FIRME AREDO (1) Bardzo miła obsługa, szybki termin realizacji, fachowy montaż, bardzo szeroki... Jerzy