Aredo

Meble kuchenne

Gdańsk, Franciszka Schuberta 102A

Recenzja z zakupu (1) Jestem zadowolony, poleciłem znajomemu. Wizualizacja czytelna, zgodna z moim... Przemysław Kuchnia Aredo (2) Kuchnię zakupiłem już dwa lata temu, jest praktyczna, łatwa w utrzymaniu i... pol Kuchnia z aredo (1) Nasza nowa kuchnia prezentuje się elegancko. Sposób i jakość jej wykonania... Darek A.
Solidna firma (1) Bardzo piękne i staranne wykonanie.Swietny projekt,wykonany przez Pana... Julia meble kuchenne i lazienkowe (1) bardzo mila obsługa.rzetelna i profesjonalna firma.wykonanie zgodne z projektem. gosia Meble Aredo (1) Współprace z Firmą Aredo i korzystanie z jej usług polecam każdemu kto szuka... """" Profesjonalny dobór mebli do kuchni (1) Bardzo profesjonalne podejscie do tematu zarówno ze strony pana Andrzeja... Grzegorz Polecam aredo (1) Wszystko idealne; meble, kuchnie, szafy i obsługa kkuchta POLECAM ! (1) jestem bardzo zadowolona i z ogromna przyjemnoscia polecam. Bardzo dobra... Monika gorąco polecam (1) Gorąco polecam firmę Aredo! Realizowałem u nich meble do aneksu kuchennego na... radek Polecam! (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta, krótkie terminy i świetny kontakt... Marek G. grafika na szkle hartowanym do kuchni (1) grafika na szkle hartowanym do kuchni skorzystalam z porady w kwestii doboru... Sylwia Polecam (1) Kontakt z projektantem bardzo dobry, projekt dostosowany do gustu i... Katka pawel - opinia (1) generalnie wszystko ok jestem zadowolony. polecam pawel moja opinia (1) Bardzo miła, profesjonalna obsługa. Kreatywność i otwartość na potrzeby klienta. Małgorzata Mateusz - opinia (1) Wszystko w jak najlepszym porzadku . Była jedna poprawka ale wszystko było... Mateusz Polecam (1) Mogę z czystym sumieniem polecić. Dobry kontakt z projektantem, otrzymaliśmy... Magdalena Prawie fajnie :) (1) nie polecam!!!!!Projekt nie uwzglednił gabarytów sprzętu . Zamiast przeprosin... Zawiedziony natanrahl - opinia (1) Kontakt z projektantem dobry, termin realizacji i montażu dotrzymany, pewne... natanrahl Krzysztof - opinia (1) Świetna obsługa klienta (wszelkie problemy były bez problemu załatwiane).... Krzysztof