Aredo

Meble kuchenne

Gdańsk, Franciszka Schuberta 102A

profesjonalizm od a do z (1) profesjonalizm od a do z krzysiek wszystko pieknie (1) mam wymarzona kuchne:) Projektant Pan Adam super. dobre pomysly i kontakt.... zadowolona klientka z moreny Pełen profesjonalizm w każdym detalu (1) Polecam. Nasza kuchnia wyszła super. Ekipa monterska bardzo sprawna,szybka i... Kamil F.
Opinia na temat mebli kuchennych (1) W ostatnim czasie korzystałam z waszych usług. Według mnie firma jest godna... Maria Kociewiak Polecam! (1) Wszystko zostało zrobione po mojej myśli, oczywiście z praktycznymi poradami... Joanna Tylko i wyłącznie POLECAM firmę AREDO! (1) Dobra, sprawdzona firma oferująca niespotykane kuchnie do zabudowy. Istotne... Dagmara super (1) Wszystko super, kuchnia wyszła jeszcze lepiej niż na projekcie. Obsługa... Katarzyna Spełnione marzenie (1) Projektant z Aredo spełnił marzenie mojego męża o czerwonej kuchni. Projekt... Lucyna Firma godna polecenia w 100% ! (1) Począwszy od świetnej obsługi, po przez duży wybór asortymentu, indywidualne... eMi Kuchnia Aredo (1) Dziękujemy za profesjonalne podejście i bardzo ładną kuchnię :) Kuchnia... Kasia & Marian Wszystko Ok (1) Polecam. Bez problemów. Bez komplikacjii. Szybka realizacja. MarcinF sami sobie piszą te opinie-firma "KRZAK" (2) Od początku. Pierwotny termin realizacji byl rzucony przeze mnie... morena Beata - opinia (1) Od początku byliśmy bardzo zadowoleni z usług Aredo. Projektant (p. Adam)... Beata Pełen profesjonalizm (1) Szczerzę mogę polecić firmę Aredo, doskonała i cierpliwa obsługa :) czas... Katarzyna Polecam Aredo ! (1) Polecam tę firmę. Wspaniałe wzornictwo i świetna obsługa klienta ! Naprawdę... Barbarossa61 POLECAM (1) Szczerze polecam!!! W lipcu b.r. minął rok od czasu montażu naszej kuchni... Ania Polecam (1) Jestem zadowolona z współpracy.Mam świetnie urządzoną kuchnię a w dodatku... Barbara Piotr Utko - opinia (1) GORĄCO POLECAM FIRMĘ AREDO, SUPER OBSŁUGA, SUPER ZROBIONA ROBOTA Piotr Utko Polecam (1) Szybka i terminowa realizacja. Dziękujemy za dobry i praktyczny projekt.... Ewa Polecam (1) Studio Aredo godne polecenia. Wszystko pięknie dopracowane, fachowa pomoc i... Magda