Bartek Rudziński - ocena (1) Super firma!!! Projekty z pomysłem, dobre materiały, szybko i rzetelnie.... Bartek Rudziński Anna - ocena (1) Bardzo gorąco polecam Usługi firmy Meblew. Pan Krzysztof to prawdziwy... Anna Dawid - ocena (1) Pan Sławek wykonuje najbardziej solidne meble jakie widziałem. Kuchnia ma już... Dawid
Kamila - ocena (1) Zdecydowanie polecam! Praca z Pania Marleną z Fama Design w Gdyni była czystą... Kamila Zadowolon klient - ocena (1) Bardzo dziękuję za miłą obsługę oraz fachowe podejście do sprawy. Kuchnia nie... Zadowolon klient Darek T. - ocena (1) We wrześniu zamówiłem kuchnię w P3Studio. Kuchnia dostarczona, właściciel... Darek T. Krystyna - ocena (2) Profesjonalna obsługa. Pani Beata to osoba z pasją, w każdym temacie jest w... Krystyna Renata - ocena (2) INNA Projekt, a dokładnie właścicielka, architekt Pani Magda, to firma o... Renata Ignacy - ocena (1) Dobry fachowiec i super wykonana robota. Polecam Ignacy MARTA - ocena (1) Firma stolarska Szymon Brylowski Bryl Meble zasługuje na najwyższe uznanie za... MARTA Tomasz - ocena (1) Polecam jako profesjonalnego wykonawcę. W obecnych czasach trudno szukać... Tomasz Daria - ocena (1) Bardzo fajne meble na wymiar. Dużo różnych modeli w nowoczesnym stylu,... Daria Marek - ocena (1) Chciałbym polecić tę firmę! Moja kuchnia została wykonana naprawdę szybko, a... Marek Wojtek - ocena (1) Witam chciałbym podzielić się opinią na temat Gdańskich Kuchni. Od samego... Wojtek Mirek i Wiesia - opinia (1) Profesjonalnie, od projektu przez wykonanie i montaż w naszej kuchni.... Mirek i Wiesia Zygmunt - opinia (1) Tanio, szybko i dobrze, co tu dużo mówić Zygmunt Ada - opinia (1) nie polecam! odradzam!! Nie odpowiadacie na terminy, maile i telefony.... Ada Monika - opinia (1) Z całego serca polecam firmę kuchnie Ge która , wykonała u nas meble do... Monika Adam - opinia (1) Spóźnieni o 4 miesiace względem teminu. Ciężko się dodzwonić !! Adam Agnieszka - opinia (1) Super obsługa, profesjonalny projekt na podstawie wymiarów, które osobiście... Agnieszka