Kupujący z Bydgoszczy - opinia (1) Obsługa fatalna, telefon odbierają kiedy chcą, na wątpliwości kupującego co... Kupujący z Bydgoszczy Maria - opinia (1) Pomimo fachowej pomocy podczas projektowania kuchni, podczas montażu okazało... Maria Wiola i Jacek z Babich Dołów - opinia (1) Jeśli ktoś zastanawia się gdzie zamówić meble kuchenne to z czystym sumieniem... Wiola i Jacek z Babich Dołów
Niezadowolona klijentka - opinia (1) Niesłowni montaż miał być pod koniec kwietnia jest już maj i wszystko w polu... Niezadowolona klijentka Tomasz Płuciennik - opinia (1) Zamówiliśmy meble kuchenne. Od samego początku pracownicy tej firmy... Tomasz Płuciennik Edyta i Piotr - opinia (1) Duży wybór mebli i akcesoriów , projektant pomógł nam i zaprojektował... Edyta i Piotr Jagna - opinia (2) Nie mam uwag odnośnie projektu i czasowej realizacji. Ale wykonanie to już... Jagna Michał G - opinia (1) Meble łazienkowe zrobione idealnie !! Polecam w 100% Michał G Katarzyna - opinia (1) U Pana Krzysztofa zamówiłam szafę robioną na wymiar. Wszystko zostało... Katarzyna Sebastian G. - opinia (1) Firma robekada a dokładnie Pan Robert to marka sama w sobie, specjalista... Sebastian G. Emilia - opinia (1) Polecam ! Na każdym etapie świetny kontakt z projektantka, realizacja na czas... Emilia Marzenka - opinia (1) Moja nowa kuchnia jest przepiękna :) Przywieźli i zamontowali. Jestem bardzo... Marzenka Wiktor - opinia (1) Polecam gorąco ekipę z Conceptx. Projektant cierpliwy na maxa. Efekt końcowy... Wiktor Karol B. - opinia (1) Zakupiłem kuchnię Haecker oraz komplet sprzętów w tym Bora. Kuchnia była po 4... Karol B. Michał - opinia (1) Sprawdziłem, zamówiłem i teraz się cieszę kuchnią modułową tej firmy jest... Michał Ewa - opinia (1) Świetna obsługa oraz pomoc w aranżacji kuchni. Polecam Ewa Joke fo - opinia (1) Firma solidna, terminowa, wykonanie mebli bardzo profesjonalne, osoby... Joke fo Grzegorz - opinia (1) Jesteśmy z żoną bardzo zadowoleni z końcowego efektu remontu kuchni. Zarówno... Grzegorz Karol Stawrocki - opinia (1) Zamówiliśmy z żoną kuchnię modułową około 1.5 miesiaca temu. Właśnie wczoraj... Karol Stawrocki Marcin - opinia (1) Kompetencje + profesjonalizm przełożyły się na zaskakująco pozytywny efekt... Marcin