Ania z Redy - opinia (1) Dziękuję za profesjonalną usługę; zamówiłam zabudowę do całego mieszkania,... Ania z Redy Tomasz - opinia (1) Solidna firma, profesjonalne podejście do klienta, bardzo wysoka jakość... Tomasz Jacek - opinia (3) Współpraca z firmą Alaska była koszmarnym doświadczeniem. Początek zapowiadał... Jacek
Andrzej .K - opinia (2) Współpraca z projektantkami wzorowa. Zaprojektowały nam piękny dom. Pomagały... Andrzej .K Joanna - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam!!! Jestem zadowolona z wykonania i montażu mebli... Joanna Andrzej Suchecki - opinia (1) Pierwsze co chciałbym zaznaczyć to to se jestem bardzo zadowolony z obsługi... Andrzej Suchecki Marcin - opinia (1) Podszedłem do tej firmy z dużym zaufaniem widząc pozytywne opinie w... Marcin Malgorzata - opinia (2) W P3 studio zamówiliśmy blat kuchenny. Rozmowy z pracownikami P3 studio... Malgorzata Krystyna - opinia (1) Jestem mega zadowolona! Pan projektant bardzo pomocny, a na dodatek nie muszę... Krystyna Liliana - opinia (1) Kuchnia jest dla mnie najważniejszym pomieszczeniem w mieszkaniu. Bardzo... Liliana Krzysztof - opinia (1) Odebrałem kuchnię 7 miesięcy po terminie.-w umowie 3% zwrotu z powodu... Krzysztof Natalia - opinia (1) Najlepsza ekipa z jaka kiedykolwiek miałam odczynienia! Solidna, dokładna,... Natalia Błażej - opinia (1) Produkt bardzo dobry jakościowo. Pracownicy kompetentni. Wykonanie super.... Błażej Błażej - opinia (1) Produkt bardzo dobry jakościowo. Pracownicy kompetentni. Wykonanie super.... Błażej Ewa - opinia (1) Świetna i rzetelna Firma! Pani projektant bardzo profesjonalnie podchodzi do... Ewa Marek - opinia (1) Kuchnia bardzo ładna i funkcjonalna. Dziewczyny bardzo miłe. Czas realizacji... Marek Paweł - opinia (1) Pierwszy problem - przyjazd technologów po wykonaniu projektu przez... Paweł Katarzyna - opinia (2) Niestety opinia musi zostać wystawiona, z której wystawieniem zwlekano i tak... Katarzyna Oliwia Kamińska - opinia (1) Kilka dni temu firma zrealizowała projekt mojej cudownej zielonej kuchni.... Oliwia Kamińska Patryk H. - opinia (1) Obsługa 10000/10!! Pani Dorota jest genialna i pomogła nam ze wszystkim.... Patryk H.