Ewa - opinia (1) Świetna obsługa oraz pomoc w aranżacji kuchni. Polecam Ewa Joke fo - opinia (1) Firma solidna, terminowa, wykonanie mebli bardzo profesjonalne, osoby... Joke fo Grzegorz - opinia (1) Jesteśmy z żoną bardzo zadowoleni z końcowego efektu remontu kuchni. Zarówno... Grzegorz
Karol Stawrocki - opinia (1) Zamówiliśmy z żoną kuchnię modułową około 1.5 miesiaca temu. Właśnie wczoraj... Karol Stawrocki Marcin - opinia (1) Kompetencje + profesjonalizm przełożyły się na zaskakująco pozytywny efekt... Marcin Mariusz - opinia (1) Moje doświadczenie z tą firmą było przyjemnością. Zdecydowałem się na szafki... Mariusz P.R - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi i ceny. Meble choć z gotowców to całość... P.R Adam - opinia (1) Firma Milman zrealizowała usługę wykonania i montażu zabudowy aneksu... Adam Marta - opinia (1) Pracownicy firmy Classic Meble z Kosakowa zaprojektowali, wykonali i... Marta Ela - opinia (1) opisze firmę jednym zdaniem. uczciwa i godna polecenia firma co w tych... Ela Ja - opinia (1) Ogólnie dramat, montaż kuchni trwał kilka miesięcy, ciągłe zbywanie przez... Ja loki - opinia (1) Bardzo fachową i miłą obsługa. Meble super. A panowie co montowali to... loki Kinga i Robert - opinia (1) Polecamy Art.Studio Rumia. Firma rzetelna, w pełni profesjonalna i godna... Kinga i Robert Rafał - opinia (1) Polecam wszystkim salon Świat Kuchni. Zamówione meble kuchenne najwyższej... Rafał Andrzej - opinia (1) Wszystko tak jak miało być, wykonane w terminie, serdecznie polecamy. Andrzej Marza - opinia (1) Świetnie kuchnie. Przy montażu konieczne jest doświadczenie. Marza Małgorzata - opinia (1) Skorzystałam ze wszystkich możliwych usług Studia. We wszystkich... Małgorzata Małgorzata - opinia (1) Polecam P3 Studio w ramach projektu zabudowy kuchni - zgodnie z marzeniami.... Małgorzata Małgorzata - opinia (1) Profesjonalna obsługa jak również prowadzenie w procesie począwszy od rozmowy... Małgorzata Piotr - opinia (1) Jeżeli chodzi o obsługę na miejscu, w biurze, to ok - nie mam nic do... Piotr