Katastrofa
Cała przychodnia to jeden wielki żart. Zaczynając od rejestracji, na wizycie kończąc. Jest prawie niemożliwym, żeby zarejestrować telefonicznie. Rejestracja odbywa się najczęściej osobiście o 7 rano danego dnia w przychodni. Na palcach jednej ręki mogę policzyć udane telefoniczne rejestracje. Ale nie o tym chciałem. Pediatrzy, to jest katastrofa. Dr Skoczyńska jest miłą osobą i dobrym człowiekiem, dobra do szczepień, bilansów, etc. Lecz jeśli przychodzisz z chorym dzieckiem to nigdy nie masz pewności czy nie zmarnowałeś czasu. Ostatnio przyszedłem z chorym 2 latkiem i pani doktor stwierdziła, że to zaczątki zapalenia oskrzeli i ... przepisała ambrosol - lek wykrztuśny. Następnego dnia maluch wylądował na pogotowiu z 40 st gorączki i dusznościami. To nie jest jedyny przypadek gdy leczenie przez dr Skoczyńskią tak wygląda. Zapisaliśmy się tam, bo jest nam blisko, lecz na pewno się z tej przychodni wypiszemy. I jeszcze jedno-kiedyś nie chiano nas zarejestrować telefonicznie do dzieci chorych rano, ponieważ "nie było już na dziś miejsc". Pojechaliśmy to sprawdzić. I w poczekalni DO DZIECI CHORYCH o 13 godzinie siedziało 5 starszych osób do dr Skoczyńskiej-skandal !!!