Ddd - opinia (1) Coraz gorzej, długie terminy, brak lekarza pierwszego kontaktu z prawdziwego... Ddd pacjent zapisany do tej placówki - opinia (1) Możliwość dodzwonienia się do rejestracji graniczy z cudem. Jeśli już... pacjent zapisany do tej placówki najlepszy lekarz na wojewuctwo gdanskie (1) doktur skoczynska chyba jeden lekarz z powolania takich lekarzy jest chyba... Emilia
Najlepsze lekarki! (1) Przychodnia jak wiele starych wymagałaby jakiegoś remontu, bo stareńka... Stała Pacjentka Znakomnici pediatrzy (1) Z całą odpowiedzialnoscią i przekonaniem polecam pediatrów tej przychodni... Marian Dr Skoczyńska (1) Fantastyczny, zaangażowany, doświadczony lekarz z intuicją i cudownym... Mama Nieprzyjazna kobietom w ciąży (1) Kobieta w ciąży czeka do laboratorium stojąc iopierając się o ścianę.... Była pacjentka Dr. S. (2) Jak dla mnie Pani dr.S. NIE jest godna polecenia. Gdybym sama nie dociekała,... Anka. pielęgniarki (1) Jakość usługi pielęgniarskiej poniżej przeciętnej wielka łaska . pokrzywdzona Przyjazna przychodnia (1) Jestem pacjentką przychodni od momentu jej powstania.Nigdy nie było żadnych... Maria Katarzyna - opinia (1) Jestem pacjentem dr. Skoczyńskiej od 17 lat.Zarówno ja i moje dzieci jesteśmy... Katarzyna trudno się leczyć (2) Do tej przychodni należę od dłuższego czasu, ale niestety w ostatnim roku... Ddd dobra przychodnia (1) Moja coreczka jest pod opieka dr. Skoczynskiej juz prawie 4 lata. Nigdy nie... Ania Katastrofa (4) Cała przychodnia to jeden wielki żart. Zaczynając od rejestracji, na wizycie... Andrzej KTO TAM PRACUJE?PRZYCHODNIA WIDMO (2) rzadko choruje ale jeszcze nigdy nie udało mi się zarejestrować!Kto tam... Mieszkaniec osiedla Andrzej Grochowski - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z obsługi przez p.Dr. Mączewską.Zawsze mnie... Andrzej Grochowski Ogólnie nie polecam (1) Pani doktor jest generalnie dobrym człowiekiem. Przejmuje się dziećmi, nawet... andrzej Dr Skoczyńska pediatra (2) Pani doktor Skoczyńska jest rewelacyjnym lekarzem, ma podejście do dzieci,... Monika K. Dr S. (2) Każdy bardzo dobrze pisze o dr S ja niestety się zawiodłam. Chodziłam do Pani... lula21 dr K. (1) Pierwszej wizyta była u dr S.. Ze względu, iż mieliśmy z dzieckiem kłopoty... matka