Katastrofa
W restauracji byłam pierwszy i ostatni raz. Po pierwsze, cała obsługa nadaje się do wyrzucenia. Nasz stolik obsługiwały 4 kelnerki i żadna nie miała o niczym pojęcia. Na pytanie : Co Pani poleca?, uzyskaliśmy odpowiedź "nie wiem". Karta bardzo okrojona co akurat nie jest minusem. Na podstawie tego wnioskowałam, że restauracja specjalizuje się w danej kuchni. Okazało się, że tylko jedno z wybranych przez nas dań było dostępne. Nie serwowano schabowego, żurku i innych dań chociaż były w karcie. Podczas zamówienia dodatkowo ketchupu, jedna z kelnerek odburknęła pod nosem : "jeszcze ketchupu sobie życzy" myśląc, że nikt tego nie usłyszy. Na koniec 3 razy trzeba było prosić każdą z kelnerek o paragon, z czego i tak przyniosły tylko jeden - drugi się gdzieś zawieruszył, a przy zamówieniu prosiliśmy o dwa rachunki. Kiedy chciałam rozmawiać z managerem/kierownikiem, nie uzyskałam odpowiedzi czy taka osoba w ogóle istnieje. Ogółem tragedia. Nie polecam. UWAGA NA POKÓJ DLA DZIECI!!!!!!! W bawialni stoją beczki od piwa, które stwarzają zagrożenie dla bawiących się tam dzieci. Może czas aby zainteresował się tym sanepid?