Kawiarnia "Długa"

Nie polecam tej Kawiarni. Obsługa beznadziejna odnosi się wrażenie, że łaskę robią, że obsłużą Klienta, a przecież pierwsze wrażenie jest najważniejsze, powinno zachęcać do ponownej wizyty i szukania stałych Klientów, którzy po sezonie będą odwiedzać to miejsce. Osobne negatywne spostrzeżenie, to specyficzne podejście do" czystości". Gdy poprosiłem o klucz do toalety która dla Klientów ma być bezpłatna usłyszałem, że właśnie było tam sprzątane i musi wyschnąć podłoga. Do chol.ry nikt nie robi łaski, że toaleta jest czysta nawet jak znowu Klient pobrudzi podłogę to należy ponownie ją posprzątać. Czystość to nie luksus, a obowiązek by utrzymać Biznes. Jak deszcz pada to też Kawiarnię zamykacie ? Bo błoto naniosą Klienci ? Do właściciela: proponuję wymianę personelu odpowiedzialnego za obsługę Klienta. Kawiarnia i ul Długa to miejsce gdzie Klient z rodziną chcą w miłej atmosferze spędzić czas, a za tą miłą atmosferę są odpowiedzialni również ludzie którzy tam pracują - Ci tą atmosferę mają w du.pie, a że konkurencja jest duża w przyszłą niedzielę oni zarobią, choć od czasu do czasu sprawdzę czy u Państwa coś się zmieniło.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Kawiarnia

Drogi panie wiadomo że jak jest mokra podłoga to musi wyschnąć bo można sobie np złamać nogę a z pana wypowiedzi wywnioskowałam że lubi pan się czepiać personelu to jest piekarnia a nie agencja towarzyska chyba pan pomylił instytucje .Miłego odwiedzania innych piekarni każdy zasługuje na taką uprzejmość jaką sam sobą reprezentuje.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0