Jas - ocena (1) Cukiernia Madison-kupiłem nadziewane orzechy i paczka- jadłem czasami lepsze... Jas Marcin - ocena (1) Kupuje od czasu do czasu ale ciasta są na bardzo marnym poziomie. Babka... Marcin Marzena - ocena (1) Nareszcie w centrum Gdyni:) (CH Batory).Pyszne kruche rogaliki ze śliwką lub... Marzena
Ania - opinia (1) Pyszna kawa i ciasto, wspaniała obsluga Ania forever-gd - opinia (1) Przygnębiająco zła jakość pieczywa, skład niektórych wypieków to cała tablica... forever-gd Bieta - opinia (1) W ciasteczkach anyżowych brakowało anyżu. Ale tylko raz tak się zdarzyło. Bieta Andrzej - opinia (1) wspaniały sernik firmowy, najlepszy w Trójmieście Andrzej Lukasz - opinia (1) Od początku powstania piekarni przy ulicy Czerwony Dwór dotychczas był to... Lukasz Zygmunt Szymikowski - opinia (2) Od 60 lat kupujemy u Pellowskich. Za komuny mieszkaliśmy kilkadziesiąt metrów... Zygmunt Szymikowski Rogale - Marcjanki (1) Rogale z okazji dnia Św. Marcina, zupełnie nieprzypominające tych... AlicjaB Sztuczne kluchowate buły (1) Żółte barwniki, mało dodatków, zamiast prawdziwich owoców to dżem, ciasto... Dia Zawsze smacznie (1) Jedyne czego u Was nie lubię, to te ogromne kolejki, jak kiedyś znikną, ale... Gabriela Wierna klientka (1) zlego slowa nie powiem, od lat kupuje pieczywo tylko w pellowskim i nie zmienie. Miszka Mega obsługa! (1) Uwielbiam Wasz punkt w tunelu, kolejki może i zniechecają, ale obsluga na... Magda Najgorsze gofry jakie jadłam (1) Nie dość, że na zamówienie tylko dwóch gofrów, czekałyśmy ponad 20 minut, to... Patrycja Tort I WSPÓŁPRACA (1) Jest wiele cukierni , ale Cukiernia Pellowskiego jest szczególna , ponieważ... Jola Dziękuję za piękny tort! (1) Chciałam podziękować za przepiękny tort, który zamówiłam na chrzciny. Wszyscy... mama Szymonka Jagodzianki (2) Czy dobre mają jagodzianki czy lepsze są w innych cukierniach? Monika zenada (2) Witam, odradzam wszystkim wizytę w tej kawiarnio cukierni. Byliśmy tu na... Patryk Super tort (1) Po raz pierwszy zamówiłem tort u Pellowskiego(na Kartuskiej). Trochę się... Procop