Jak mozna sprzedawac takie starocie za taka cenE?? (1) Kiedys pellowski to było coś, dobre wypieki smaczne i przestepne cenowo. a... karol jagodzianka (3) mam bardzo blisko do cukierni i przez to jestem stałym klientem ale niemile... Wojtek Kamienie w pieczywie (2) Po raz kolejny sprobowalem pieczywa z Pellowskiego. Poprzednim razem... zimek
najgorsze (1) nic dodac nic ujac najgorsza piekarniajaka kolwiek jest wszystko drogie... mariusz Gdzie jest strona internetowa ? (1) Chciałem obejrzeć ofertę wypieków w sieci, żeby zorientować się co mógłbym... Marek Cleo - opinia (1) 1) TOWAR - kilka produktów z pieczywa naprawdę dobrych, dlatego do nich... Cleo Torty (1) Zamawialiśmy w tej cukierni tort 4- piętrowy o różnych smakach, z okazji... Jubilaci jagodzianki i chalki (1) Chałki chyba najdroższe w Gdańsku a do tego nie sa smaczne. Jagodzianki... Adam polecam tylko maślanki (1) Cukiernia ma renomę, jednak jedyną dobrą rzeczą jaką produkuje są maślanki-... xxxxx WSTYD (1) Brak strony www, brak domeny własnej, dzwonię do działu marketingu i takiego... Nowy Port Ceny.. (1) Z przykroscia musze stwierdzic, iz wzrost cen produktow nie jest adekwatny do... Magda