Obsługa chamska, w różnych punktach

Chodzę regularnie do różnych punktów Pellowski. Wieczorami są zazwyczaj promocje na pieczywo:chleby, bułki, kanapki, ciasta. Promocje są różne, w zależności od dnia, osoby sprzedającej, itp. Zawsze pytam się, czy jest coś na promocji, czasami jest pani, która daje siatkę bułek/kanapek za 20gr, czasem nic nie ma. Rozumiem to, nie upraszam się o te promocje, ale idąc przy okazji zawsze pytam. Gorzej jak sprzedadzą mi ciasto, ze śliwką, za pół ceny, ale i tak ok. 4zł za malutki kawałek, a w domu okazuje się, że twarde jak skała i z pleśnią pod śliwkami (pellowski na przeciwko kościoła katarzyny), a za szybką nie wyglądał...Ale jak czasami zajdę i zapytam się: Co jest na promocji? ,pani mówi, że bułki maślane, 2 w cenie 1 , ja się pytam czy coś jeszcze i słyszę mruczenie drugiej ekspedientki: A co pani by chciała? Zdawało mi się, że się przesłyszałam, ale wychodząc słyszę jak jedna mówi do drugiej: A czego ona chciała? Otóż, nic nie chciałam, tylko jasnej sytuacji, jakby nie było promocji, nie przychodziłabym po zwietrzałe pieczywo, jak jest to przyjdę i się grzecznie zapytam, ale to co dzisiaj mi się przydarzyło wstrząsnęło mną, obawiam się, że będę musiała zgłosić tą sprawę...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Obsługa chamska, w różnych punktach

...i ciastka nie pierwszej świeżości....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeżeli pytała się pani czy jest coś za 1/2 ceny ekspedientka odpowiedziała,że są bułki.Myśli pani że tylko jedna osoba chodzi i się pyta takich osób jest wiele.Np.rano na dworcu o godz,.6,00 ludzie pytają sie czy jest chleb świeży czy to normalne??? Jak ma pani taki problem proszę iść na skargę do Pellowskich tam na pewno dadzą pani swieże ciasto w ramach przeprosin!!!!!!!!!!!!11
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

ok ale co w tym chamskiego? troche nie rozumiem, pewnie to pytanie "co by pani chciala" to nie byla ironia tylko doslowne pytanie ;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1