Najgorsze gofry jakie jadłam (1) Nie dość, że na zamówienie tylko dwóch gofrów, czekałyśmy ponad 20 minut, to... Patrycja Tort I WSPÓŁPRACA (1) Jest wiele cukierni , ale Cukiernia Pellowskiego jest szczególna , ponieważ... Jola Dziękuję za piękny tort! (1) Chciałam podziękować za przepiękny tort, który zamówiłam na chrzciny. Wszyscy... mama Szymonka
Jagodzianki (2) Czy dobre mają jagodzianki czy lepsze są w innych cukierniach? Monika zenada (2) Witam, odradzam wszystkim wizytę w tej kawiarnio cukierni. Byliśmy tu na... Patryk Super tort (1) Po raz pierwszy zamówiłem tort u Pellowskiego(na Kartuskiej). Trochę się... Procop kawa do kitu - kawiarnia Pellowski - Podwale Staromiejskie (6) Zapraszam właściciela kawiarni Pellowski do konkurencji by zobaczył jak... kawoszka Kawiarnia Pellowski ul.Rajska (3) Dnia 21.10.2015 organizowaliśmy uroczysty obiad na 20 osób w kawiarni... Terenia i Stasiu Problem z zaopatrzeniem (1) Od pewnego czasu jestem stałym klientem piekarni Pellowski pod tunelem w... Wojtek Byłem pierwszy i ostatni raz (2) Jako turysta skusiłem się na kawę widząc wspaniały ekspres firmy Astoria.... Jednorazowy klient Kawiarnia Pellowski ul. Rajska (1) Dnia 21.10.2015 organizowaliśmy uroczysty obiad na 20 osób w kawiarni... Terenia i Stasiu ul. Długa Gdańsk - BARDZO MIŁA i SERDECZNA Obsługa Pań (1) Dzisiaj rano tj. 22.X.2015 roku byłem wraz z małą dziewczynką w Cukierni... Mirosław Dalidowski Niekompetencja (1) Bardzo rozczarowałam się tą kawiarnia. Obsługiwała mnie Pani w ciemnych... Marta strach kupować (3) nigdy nie trafiłam jeszcze na nic dobrego w tej piekarni. Ciasta nie mają... nieklientka kanapki na dworcu (1) Wlasnie zjadlam kanapke od p.Pellowskiego.Zjadlam bo musialam.Gdyby nie... nata promocja (1) W dniu dzisiejszym kupiłam dwie bajaderki, w promocji, więc tanio.Panie... Irena Ciasto czekoladowe (3) 1 grudnia kupowałam rano ciasto do pracy w culierni przy Młynie. Oczywiście... Ewa stare wypieki i kawa do kitu (2) Panie Pellowski, szanujące się cukiernie przeceniają "wczorajsze" wypieki a... mag Odstraszanie klientów (3) Kupowałam w tunelu pod dworcem PKP w Gdańsku pieczywo. Poprosiłam o 6 bułek... Klientka super produkty (5) Moim zdaniem ludzie co takie rzeczy wypisują są baranami co powinni wtryniać... Tomek