cena - dramat (1) cena - dramat pokolkos Przede wszystkim straaaaszna drożyzna, a przy tym wszystko strasznie malutkie. (1) Owszem, smaczny chlebek, bułeczki itp, ale cena i wielkość produktów woła o... M Kawiarnia-cukiernia na ul. Długiej (1) Atmosfera w kawiarni bardzo miła. Fajnie jest się tam wybrać na kawę z... niron
Makowiec na Boże Narodzenie (1) W niedzielę , dzień przed Wigilią kupiłam pieczywo i dwa makowce. Po kolacji... Ewa Nie wiem na co zbiera... (1) Beznadziejna jakość za wygórowana cenę. Być może kiedyś komuś się chciało.... Bogumiła nie polecam... (1) NIe polecam choćby ze względu wysokie ceny nie adekwatne do produktów.... Gosia Antypatyczna obsluga (1) Odradzam Cukiernię Madison ze względu na młodą wiekiem, ale bardzo... Katarzyna Nigdy wiecej. (2) Latem w sierpniu zwiedzajac Gdansk postanowilem z zona troche sie ochlodzic i... Turysta z Niemiec pączki z toffi (1) Mam szczerą nadzieję, że ktoś to czyta i czyni pożytki z tych komentarzy.... nova Świderki (1) Moim ulubieńcem jest świderek. Ale są dwa wielkie "ale": 1. Często spalone,... Emua tłusty czwartek (1) Pączki z marmeladą różaną to najlepsze pączki jakie jadłam, kupuje je często... Anna Brawo za dzisiejsze pączki (1) choć muszę przyznać, że to trochę wstyd, że o godz. 8.30 nie mieliście w... Michał Stare wyroby (1) Pewnego pięknego dnia potrzebowałam biszkopta. Wybrałam się do Pellowskich i... Katja polecam (1) zawsze gdy jestem w gdańsku głównym muszę zajść do pellowskiego na słynne... agnieszka Moje ulubione ciastka (1) Nie jestem mieszkanką Trójmiasta, ale zajeżdżam tu właśnie ze względu na... Adriana Super obsługa (1) Super obsluga bardzo mila Anetka Kiedyś to było coś... (2) Jestem mieszkańcem gdańskiej Starówki od 16 lat i też wtedy pierwszy raz... Krzysztof R. Obsługa chamska, w różnych punktach (4) Chodzę regularnie do różnych punktów Pellowski. Wieczorami są zazwyczaj... paulina jakość chleba (1) Przyznam że kiedyś jak miałem okazję to specjalnie jeździłem po chleb do... Tomek Ceny nieadekwatne do jakości (1) Cukiernia Pellowski nie należy do moich ulubionych cukierni Gdańskich, dziwi... saizou