Kasia Jarema - ocena (1) Wspaniale miejsce pełne zaskakujących atrakcji dla dzieci ️ Przeróżne,... Kasia Jarema Ania i Maciej - ocena (1) Bardzo świeże smaczne ciastka, i mocna kawa. Sok wyciskany duża szklanka,... Ania i Maciej Jerzy - ocena (1) Super miejsce. Ładne wnętrze. Obsługa. Jerzy
Anna - ocena (1) Miła delikatna muzyka i pyszne brownie ️ Do tego oczywiście cappuccino na... Anna Janina - ocena (1) Przytulnie, uroczo Janina Weronika - ocena (1) Raz w miesiącu jestem w Gdańsku i długo szukałam tak dobrych śniadań.... Weronika Natalia Gołombek - ocena (1) Przepiękne miejsce, kwiaty przyciągają uwagę. Danie polskie mistrzostwo,... Natalia Gołombek Ola - ocena (1) Najlepszy plac zabaw w trójmiescie !!!! Polecam Ola Dominika - ocena (1) Doskonałe kawy, wspaniałe, na prawde domowe ciasta, bardzo miła obsługa,... Dominika Monika - ocena (2) Bardzo fajne miejsce miałam przyjemność organizować tam urodziny. Dzieciaki... Monika Natalia - ocena (2) Mój synek uwielbia tu przychodzić to jedyne miejsce, z którego mógłby nie... Natalia Wojciech - ocena (1) Nie polecam. Nie chce prac brudów w internecie więc powiem tylko że źle... Wojciech Robert - ocena (1) Zdecydowanie najpyszniejsza kawa w mieście a do tego rewelacyjne ciasta ! Co... Robert Sławomira - ocena (1) Kameralne wnętrze, pyszne desery wytwarzane na miejscu, dobra muzyka w tle,... Sławomira Sandra - ocena (2) Z całego serca polecam te cudowne miejsce ️ zarówno dla dzieci jak i... Sandra Sandra - ocena (2) Z całego serca polecam te cudowne miejsce ️ zarówno dla dzieci jak i... Sandra Marlena - ocena (2) Polecam serdecznie, klimatyczne miejsce z pysznymi kawami i deserami, są... Marlena Sandra - ocena (2) Z całego serca polecam te cudowne miejsce ️ zarówno dla dzieci jak i... Sandra Gosia - ocena (2) Chciałabym serdecznie podziękować i pochwalić obsługę kawiarni Barista i... Gosia Monika - ocena (2) Polecam bardzo, zorganizowałam w Barista i Bambino czwarte urodziny córki.... Monika