przykro - ocena (1) Omijam Starbucks szerokim łukiem, ale tym razem się nie dało. Kawa jak zwykle... przykro Paweł Czyżewski - ocena (1) Jedzenie Pyszka i uśmiechnięta Pani Kasia suuuuper! Paweł Czyżewski Zdzisław - ocena (1) Pani Kinga poleciła mi pysznego crossainta z jajecznicą na śniadanie. Polecam... Zdzisław
K&K - ocena (1) Witam , lokal zaobserwowałem na Tik Toku, wszystko zachwalane smaczne itd ,... K&K Lukasz - ocena (1) Autorskie torty, desery i miła obsługa. Lukasz Jan - ocena (1) Świetne miejsce na szybkie, jakościowe wypieki na wynos. Chleb naprawdę robi... Jan cris - ocena (1) Nice coffee, big cups, hot when delivered. Perfect foam. Strong well balanced... cris NatNat - ocena (1) Masakra. Ekipa obsługująca, powinna przejść egzorcyzmy, biorąc pod uwagę... NatNat Ryszard - ocena (1) Ponowny pobyt 12.03.26. Najpierw obsługiwał nas młody mężczyzna wskazujący... Ryszard Izabela - ocena (1) Niezaprzeczalnym atutem kawiarnio- lodziarni jest smak lodów i miejsce przy... Izabela Adam - ocena (1) Smak laa w srodku zimy z pieknym widokiem na park centralny w Gdyni Adam Katarzyna - ocena (1) Niestety ale przez to że nie ma gości , desery które są oferowane nie są... Katarzyna Oliwka W - ocena (1) Pyszne wypieki i napoje, cudowny klimat i wspaniala profesjonalna obsługa Oliwka W Iza - ocena (1) Cudowny klimat, przemiła obsługa. Wspaniałe miejsce w sercu Gdańska. Iza Mona - ocena (1) Sympatyczna atmosfera, pyszne ciasta i kawa. Mona Iwona - ocena (1) Napoje rozgrzewające są zimne,kawy również, zero klimatu Iwona Bożena - ocena (1) Serdecznie dziękujemy za sympatyczną i profesjonalną obsługę. Babcie z... Bożena Karolina - ocena (1) Byłam w listopadzie, bardzo dobrze jedzenie, klimat, obsługa na wysokim... Karolina a. - ocena (1) BOSKO!!!!!!!!!!!! a. Mia - ocena (1) Świetny pub z super klimatem. Chyba, jedyny taki w Trójmieście. Naprawdę,... Mia