Syla - ocena (1) Byłam dzisiaj z koleżanką na kawce . Wystrój fajny . Ale obsługa nie miła ,... Syla Krystyna - ocena (1) Bardzo przytulne wnętrze, wystrój kojarzy się ze wspomnieniami z dawnych... Krystyna Didi - ocena (1) Zakochałam się w tym miejscu! Nie wierzcie w żadne złe opinie tutaj... Didi
Niezadowolony klient - ocena (1) Fatalna obsługa i niesmaczne jedzenie. Może z zewnątrz wygląda pięknie, ale w... Niezadowolony klient Niezadowolony klient - ocena (1) Fatalna obsługa i niesmaczne jedzenie. Może z zewnątrz wygląda pięknie, ale w... Niezadowolony klient irena - ocena (1) Świetne miejsce! Obsługa przemiła, rozmowna i mega pozytywna od razu robi... irena naumvxu - ocena (1) Kawiarnia Niebo to prawdziwa perełka! Wnętrze zachwyca od pierwszego kroku... naumvxu Ana - ocena (1) Co za wspaniałe miejsce , świetna muzyka i najlepsze słodkości , szczególnie... Ana Klaudia - ocena (1) Polecam, super kameralne miejsce. Dzieciaki się wyszalalay Klaudia Mike - ocena (1) Super delicious homemade pies! I will miss this restaurant when leaving... Mike Kasia - ocena (1) Bardzo miłe miejsce, przyjemna muzyka i domowe ciasto. Organizują raz w... Kasia Teti - ocena (1) Wszystko przepyszne Teti Agnieszka - ocena (1) piękne miejsce, cudo praliny Agnieszka Krzysiek - ocena (1) Przepyszne lody. Według mnie numer jeden od 40 lat Krzysiek Beata - ocena (1) Pyszna kawa zwłaszcza jeśli chodzi o alternatywę. Do tego domowe wypieki.... Beata Patrycja - ocena (1) Rewelacja! Polecam wpaść na pyszną kawę. Przemiła obsługa Patrycja Wilkicki - ocena (1) Jest smacznie. Polecam rodzinna firmę. Wilkicki Arkadiusz - ocena (1) Petarda, polecam! Arkadiusz Krystyna - ocena (1) Doskonałe miejsce , przytulna atmosfera i pyszne jedzenie i picie Krystyna Maryla - ocena (1) Najlepsza kawa w całym mieście . Kiedy tylko jestem w Brzeznie zachodzę... Maryla