Agnieszka - ocena (3) Jeżeli chcesz poczuć się jak w domu to zdecydowanie polecam tą... Agnieszka Niko - ocena (1) Pyszna kawa, polecam Niko Niko - ocena (1) Super miejsce, bardzo polecam. Spk czekolada z bitą śmietaną. Pyszne ciacha. Niko
Adam - ocena (1) Świetne miejsce nad Motławą z doskonała kawa speciality Adam MK - ocena (2) Moja ulubiona bawialnia z kawiarnią. Mimo iż jestem z Gdyni, to często bywam... MK Karolina - ocena (2) Barista i Bambino, to miejsce dla każdego. Kawiarnio-bawialnia to miejsce... Karolina Iza - ocena (1) Cudowne i urocze miejsce, bardzo dobra kawa i ceny. Iza Michał - ocena (1) Najlepsza kawiarnia w mieście. Klimatyczna z najlepszą kawą :) przydałoby się... Michał Karolina K. - ocena (2) Bardzo fajne miejsce, przytulne, dziecko czuło się komfortowo, spro zabawek,... Karolina K. AW - ocena (1) Genialne miejsce! AW Maria - ocena (2) Miałam okazję wyprawić 4 urodziny syna w tej kawiarni. Państwo wykazali się... Maria Marlena - ocena (2) Bardzo przyjemne i kameralne miejsce na gdańskiej Letnicy, jest to kawiarnia... Marlena Adam - ocena (2) Fajna, rodzinna kawiarnia, gdzie serwują naprawdę bardzo dobrą kawę,... Adam Hanna - ocena (2) Pyszna kawa, cudowne ciasta! Raj dla dzieci! Hanna Erwina - ocena (1) Bardzo pyszne frappe z pięknym widokiem na Motławę z dala od zgiełku.... Erwina Jz - ocena (1) Zamówiłem w Sopocie przy molo kawę mrożoną. Dostałem caly kubek zmielonego... Jz Ewela - ocena (1) Polecam moje ulubione miejsce z klimatem, bardzo miłą obsługą i kinem:)... Ewela Zniesmaczona klientka. - ocena (1) Brak zarządzania obsługą która jest nie doświadczona i skłócona ze sobą.... Zniesmaczona klientka. Kasia - ocena (2) Fajne, klimatyczne miejsce z alternatywną kawką i pysznymi ciastami. Warto... Kasia bo - ocena (1) Rewelacyjnie,miła obsługa, wspaniała atmosfera, super kawa.Polecam również... bo