Super (1) Bardzo smaczne jedzonko. Polecam z całego serca Anonimowy Najlepszy kebab jaki jadłem (1) To zawsze mój pierwszy wybór jeśli idzie o kebaby w Gdyni. Przemiła obsługa,... panT Najgorszy kebab w 3miescie (1) Jako. ze dawno w Gdyni nie mialem okazji zjesc kebaba, dzisiaj akurat... Marcin
ostatni moj raz tam (1) Kiedyś lubiłem i często chodziłem ale już tam więcej nie pójdę. Drugi raz z... Gdynianin Słabo!!! (1) Kebab z kapusta i marchewka, ogrzewany nie swierzo robiony i za to 17 złotych... Mateusz Oszustwo (1) Beznadzieja, cena wysoka, wielkość kebaba niska. Facet się nie naje. 17zł za... A,P Kebab mega to kpina. (1) Kebab mega za 17zl jest tragicznie mały i w skład wchodzi tylko kapusta... Łukasz Grzegorz - opinia (1) Super jedzenie. rolo przepyszne Grzegorz Zdecydowanie polecam! (1) Po pierwsze to jest chyba lokal tego Pana co miał kiedyś lokal zaraz obok -... BM Inna nowa jakość kebabu (1) Byłem dzisiaj i polecam. Bardzo miła obsługa, obszerne menu. Lokal ma styl, a... tomtom wtf (1) czy ktoś mi wyjaśni - jak to się dzieje, że ja ciągle dostaję... kebaba z... nigdywiecej Tragiczny kebab (1) Tak fatalnego jeszcze w życiu nie jadłem, mimo tego że byłem głodny to nie... Klient