Masakra !!!!!!!! (1) Uważajcie bo izmir się zmienił. Kebaby masakra twarda sucha bułka mięso... Daniel NIE POLECAM!!! (1) Witam. Zamówiłam dzisiaj kebaba w zestawie i kebaba w boxie. Mięso zimne... karykary df (1) jakoś adekwatna do ceny . Porcję duże dzik
Warto spróbować (1) Po dość długiej przerwie spróbowałem dać lokalowi "drugą szansę" i zamówiłem... Pruszczanin Kebab (1) Porażka,Kebab zimny,bardzo bardzo mało mięsa,sama surówka składa się jedynie... XXX Nie miła obsługa................ (1) dobre jedzenie, szkoda tylko ze obsługa odbierająca telefon potrafi byc nie... Stały Klient fanka kebabów - opinia (1) zamówiłyśmy kebaba i zostałyśmy poinformowane o czasie oczekiwania - do... fanka kebabów Nie polecm (1) Dnia 13.07.2016 wraz z kolegami kupilismy kepsa czekalismy 82... Niezadowolony klijent Co to ma być? (1) Zamawiamy sobie z kolegami 5 kebsików dowóz do godziny zapewniany a tu 15 km... Skromny klient Pizza, Hamburger, Frytki - Polecam :) (1) Ostatnimi czasy zamawiam jedzenie z lokalu - zawsze jest dobre. Zamówienia... Creeper Polecam! (1) Kebab najlepszy w Pruszczu :) Nigdzie nie ma lepszego! Polecam! Pati Kebab (1) Kebab obrzydliwy, mała porcja sos zepsuty ogólnie śmierdział stechlizną. Nie... Magda Nie polecam (1) Mały kebab nie stał obok 350 g, w dodatku sos wylany na górę, szczątkowa... Adam Masakra (1) Nie dość że obsługa nie sympatyczna, to do tego zimne ohydne i nie dobre... Rokbmt brakuje dużo (2) po 1. sosy bez smaków, używane zapewne z 10l plastykowego wiadra rozcieńczone... sąsiad ZIMNY KEBAB (1) Zamówiłem kebaba ale niestety mięso było zimne. Pani z obsługi powiedziała,... dommal4 Bardzo sympatyczny lokal! (1) Jedynym minusem jest chyba faktycznie czas oczekiwania - zdarzało się, że na... aanaaa nie polecam zamówienia z dostawy (2) Kilkanaście razy zamawialiśmy z firmy dania obiadowe bądź pizze w dostawie.... Andrrew mniammm xD (1) super!! gorąco polecam. super jedzenie i miła obsługa. może trzeba czasami... Mariiia Polecam Wszystkim (2) Mogę powiedzieć że z pewnością najlepszy kebeb w 3-mieście . Mięso poprostu... R_S_Q