Wulkanizacja KELBAN (1) Bardzo dobry serwis naprawili opone w 30 minut i to w niedzielę Marcin Zych To były najlepsze moje 30min spędzone na oczekiwaniu (3) Miałem problem ponieważ w trzech autach musiałem wymienić opony na zimowe z... Piotr Szybko i Profesjonalnie (1) Firma robi sprzęt porządnie, szybko i od ręki. Polecam w 100% Artur
Polecam prostowanie felg w firmie Kelban (3) Szybko, profesjonalnie wyprostowali felgi, założyli opony... Jeździ sie... Dawid (od VW) Wielki plus! (1) Zacznę od tego, iż przez długi okres czasu jeździłem do innej wulkanizacji i... Krzysiek Pargon nr 23/10/2013/A1 (1) Kupiłem opony zimoweprzez stronę internetową z dostawą do Gdyni w tesko z... Piotr Szalak 512 310 110 Polecam (2) Super serwis, duży wybór opon w przystępnych cenach. Jednego dnia zamówiłem... Artur maciej - opinia (1) Polecam w 100% maciej Polecam (1) Chłopaki znają się na tym co robią i zawszę są w stanie pomóc polecam Roman profesjonaliści...polecam!!! (1) Długo szukałem pięknych i oryginalnych felg do swojego ,,oczka,, internet,... czarny yaris Odgrzybianie klimatyzacji (1) Witam! Chciałabym osobiście polecić firmę kelban.Ostatnio korzystałam u nich... Anna Albecka Polecam (1) Zakupiłem kupon na gruperze na klimatyzację. Umówiłem sie na dzień i godzinę... Marcin Jestem na tak!!! (1) Polecam serwis Kelban. Szybko, profesjonalnie i bez problemów. Pomogą i... Arek Zadowolony w 100% (1) Od dłuższego czasu szukałem felg do mojego auta. Kolega polecił mi serwis... Adam Bardzo polecam!!! (1) Dobry kontakt ze sprzedawcom oraz akcesoria z gornej polki!!! Polecam!!! Dariusz Klein POLECAM (1) Polecam ten serwis - szybko, sprawnie i bez problemów. Oponki następnego dnia... Mateusz Klimatyzacja (1) Kupiłem kupon na 1 z portali zniżkowych na obsługę klimatyzacji w Kelban przy... Radosław Polecam!!! (1) Polecam goraco ten warsztat, po wejścina ichg stronę internetową... Tomek Profesjonaliści. (1) Profesjonalnie, rzetelnie, uczciwie i - co tu dużo mówić - przyjaźnie wobec... Piotr (od Laguny) Profesjonalny sklep (1) Duża dostepnosć Car-audio Helix Dego Brak Clarion Audiomedia i opon... Joanna Nowak