Michał - opinia (1) Pracownicy ogarniają temat jak należy, a właściciel w porządku, bo dba o... Michał Super rzetelni fachowcy! (3) Miałem problem, bo moje klucze okazały się trudne do podrobienia w wielu... Adam szybko i sprawnie (1) podzielę się opinią odnośnie usługi dotyczącej zamka w kurtce. byłam w innym... Iza
Polecam (1) Buty, które inny szewc nie był w stanie zrobić przez 3 tygodnie, były gotowe... Ula Solidny rzemieślnik, którego zdecydowanie polecam! (1) Pan szewc u którego naprawiałam moje buty przede wszystkim mi najpierw... Karma CUDOWNIE! (1) Wielu panów odmówiło, a tutaj taka niespodzianka. Moje obuwie można było... Weronika Super (1) Znalazłem tutaj klucze, które nigdzie indziej nie występują. Usługa wykonana... Dawid Polecam (1) Jeździłem z kluczem po całym trójmieście i nikt nie mógł dorobić klucza. W... Krzysztof Godne polecenia (1) Poprawnie za pierwszym razem dorbiony kluczyk. Próbowałem róznych ślusarzy, a... MJ JAKOŚĆ NA NAJWYŻSZYM POZIOMIE! (1) Opinia dla usługi w fili na Manhattanie. Szeroka oferta kluczy, która po... Piotr W. Dno totalne!!! (2) Nie dość, że klucz dorobiony tak, że nie otwiera drzwi to jeszcze człowiek,... emka Moje buty uratowane ! (1) Jestem stałą klientką tejże firmy. Nigdzie indziej nie oddałabym pod opiekę... Magadalena szybko i dobrze (1) krotki czas oczekiwania, to lubie... Salima nie polecam - zbyt wysokie ceny (1) Oddałam buty do wymiany fleków - wcześniej mieszkałam w Gdyni i za taka... Dorota Szewc partacz (1) Nie polecam tego szewca, a przynajmniej w przypadku zmiękczania-rozciągania... poszkodowana Polecam dorabianie kluczy (1) Dorabiałam klucze dla dziecka do szkoły. Klucze które dorobiłam pasują do... Grażyna Nie polecam (1) Bardzo źle dorabiają klucze. Trzy razy musiałam wracać, by poprawić wykonanie... Anka Polecam, solidny fachowiec. (1) Wymiana fleków i zelówek w niskiej cenie. Usługa wysokiej jakości i krótki... Wojtek Polecam !!! (1) Profesionalne podejście do tematu naprawy obuwia. Dorobienie kluczy też... Waldemar