KiD

Solaria

Gdańsk, Subisława 29

... (1) Jestem bardzo zadowolona ze mamy to solarium na Zabiance :) ŁÓŻKA sa swietne... stala klientka ... (1) naprawdę bardzo fajne solarium nie chodzę zbyt często ale to co moje oczy... K Polecam wszystkim:) (1) Naprawdę najlepsze solarium na jakim byłam:) chodzę tam średnio raz w... M
ossa - opinia (1) Jedyne miejsce na Żabiance godne polecenia:) Zwiedziłam inne okoliczne... ossa Jedna mała uwaga... (2) W końcu na Żabiance otworzono profesjonalne solarium z prawdziwego zdarzenia... Furya REWELACJA (1) Wlasnie dzisiaj bylam tam pierwszy raz. Szczerze, to wstapilam calkiem... olcik Palulina - opinia (1) super polecam wsztstkim':) Palulina Rewelacja (1) To solarium jest po prostu najlepsze, nie byłam w lepszym! Obsługa bardzo... Ola Costa Rica Solarium - opinia (1) Dziekujemy bardzooo za miłe komentarze :) :) pozdrawiamy wszystkich klientów... Costa Rica Solarium ŚWIETNE!! (1) Jestem bardzo zadowolona. Jest to najlepsze solarium w jakimkolwiek byłam!... Zadowolona Rewelacja!!! (1) O takim solarium marzyłam. Super łóżka, kosmetyki i ogólnie panujący tam... Agnieszka super (1) Bardzo przyjemny klimat, obsługa na bardzo wysokim poziomie, bardzo wysoki... Wiola Super (1) Właśnie wróciłam z solarium i muszę powiedzieć, że miejsce mnie wręcz... Nowa klientka :) :) (1) SUPER, SUPER i jeszcze raz SUPER..... ANIA :) Klientka - opinia (1) No powiem ze bylam bardzo mile zaskoczona :) bardzo elegencki wystroj,... Klientka