KiK Naprawa Okien

Okna i parapety

Gdańsk, Oliwska 76/8

Polecam! (1) Szczerze polecam, szyba wymieniona sprawnie i fachowo, nareszcie oglądam... Małgorzata Zdecydowanie nie polecam (1) Pan wymieniał u mnie szyby w oknach. Nie dość, że jedną źle wymierzyl i nie... Szymon Fachowiec na szóstkę (1) Robota wykonana idealnie. Nie mam żadnych zarzutów i same pozytywy. Polecam. Ania
KIK -konkurencyjna i rzetelna firma (1) Pod koniec ubiegłego roku popsuło mi się okno w salonie, ponieważ aura za... Agnieszka Pomyłka (1) Pan idzie chyba na ilość. Nie czyści miejsc gdzie wymienia uszczelki. Nie... wojciech pełen profesjonalizm (1) Polecam firmę. Okno naprawione błyskawicznie. Części Pan miał na... Dariusz Sprawny serwis okien (1) Szybka obsługa, fachowa regulacja okien, przystępne ceny. Polecam. Klient Polecam (1) Sprawnie, fachowo i w naprawdę dobrych cenach. Polecam wszystkim tym co mają... Jadzia Wybrani w ciemno - strzał w dziesiątkę (1) Jestem bardzo zadowolona. Pan z firmy KiK szybko naprawił okna i są jak... Izabela Super (1) Firma godna polecenia.Przystępne ceny i rzetelnie wykonana praca. Elżbieta Polecam!!! (1) Jestem bardzo zadowolona z usług tej Firmy! Prace przebiegły bardzo szybko i... Dorota z Gdańska Polecam (2) Firma regulowała mi okna i wymieniała uszczelki okienne prawie w całym... Jacek