Zadowolona mama (1) Polecam wyprawienia urodzin na tym placu ! Pani animatorka bardzo miła ,... Zadowolona mama Małgorzata (1) Wiele razy korzystam z usług na tym placu. Panie zawsze uśmiechnięte, chętnie... Małgorzata nie polecam (1) Nie polecam.obsługa dramatyczna, podobno wie co robi bo pracuje tam od lat.... Gosia
R2 - opinia (2) Niesympatyczna obsługa i totalne naciągactwo. Wcześniej 3 razy byli tam moi... R2 Zadowolona (1) Moja córka bardzo dobrze się bawi i lubi gdy zostawiamy ja pod opiekaą... Magdalena super plac zabaw (1) Ja moich 5-letnich synów bardzo chętnie zabieram na ten plac zabaw właśnie... Ania Plac zabaw Galerii Przymorze (1) Nie mam nic nikomu do zarzucenia . Moje dzieci chetnie tam chodzą i są bardzo... Gosia Mama 3 Pociech (1) Przemiła i ciepła atmosfera, moje dzieci uwielbiają to miejsce (mam dwóch 3... Magda regulamin (2) Nie rozumiem skąd negatywne opinie na temat pracujących tam pań. Dla mnie i... zadowolona mama Bez sensu (1) W piątek postanowiłem pójść na ten plac ze swoim 11 - miesięcznym synkiem.... Piotr Górski Porażka (1) W 100% zgadzam się z poprzednią opinią. Kompetencja osób pracujàcych na... Kamila