zbawa na placu (1) bardzo się cieszę że plac nie został zamknięty :) Chodzę tam bardzo często ,... mama Wspaniała zabawa (2) Zabawa urodzinowa mojej córki była najwiekszym wydarzeniem w jej zyciu opieka... Sylwia jednorazowe wejście (1) Polecam!!! wszystko ok .panie b. sympatyczne,pyszna kawa ,porządek mimo dużej... mama 2-óch chłopców
Było ok! (1) Wcale nie bylo brudno, ani nic nie smierdziało! Niektore zabawki są zużyte... Iliośka koszmar (1) okropny bałagan,panujący smród,rozwalające się zabawki i ogólne wrażenie... chris podziękowania dla dwóch brunetek (1) chciałabym podziekować dwóm paniom brunetką za miła i uprzejmą obsługę pani... karola smród i brud (1) Miałam okazję gościć z córką na urodzinach i co mnie uderzyło już na wejściu... ewas KS - opinia (1) wizyta typowo w celu zabawy. nasze niespełna dwulatki czuły sie tam zagrozone... KS Super frajda dla dzieci i rodziców (1) Jedyne takie miejsce gdzie wspólnie z dzieciakami można spędzić sobotnie... baśka Katazryna - opinia (1) Super Zabawa również opieka Katazryna :/ (1) Ładny i dosyć duży plac zabaw, miłe panie. Natomiast bardzo negatywnie byłam... ala Podoba mi się (1) Polecam . Świetne miejsce do zabaw dla dieci Radosć widać na wszystkich... Joanna tak sobie (1) Na urodzinach zauwazylam słabe zaangazowanie pań prowadzących. Dzieci sa... mama polecam (1) serdeczne pozdrowienia i podziekowania za fahowe podejscie do mojego dziecka... joanna Świetna zabawa (1) Świetna zabawa Ania Tak sobie (1) Plac zabaw taki sobie, sprzęt już dosyć zużyty i poniszczony oraz straszne... mama ja xD - opinia (1) Świtne miejsce dla dzieci :) Polecam! ja xD