Kiepskie jedzenie

Wam tam smakuje? ja korzystam bo muszę gdyż zakład gdzie pracuje daje bony tam, a jedzenie masakra, ziemniaki twarde, zimne, niedogotowane, naleśniki odgrzewane po 10 razy aż skamieniałe z jednej strony, dewolaje puste w środku, zupy na ogół przesolone, surówki bez smaku niedoprawione, jedynie co tam dobre to Pepsi-Cola w butelkach, nic innego, gdybym miał tam iść i zapłacić gotówką około 20zł za obiad to by był to ostatni bar w Polsce z jakiego bym skorzystał
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Kiepskie jedzenie

Dokładnie - ja jestem z Wrzeszcza i 2 lata temu wpadłam tam z koleżanką, w sumie chciałam na szybko coś zjeść i wolałam do Galerii Bałtyckiej do KFC, ale po drodze był Żuławski, no więc zamówiłyśmy po schabowym, ziemniaki i surówki - masakra jednym słowem !!!!!!!
Schabowe żylaste, blade, letnie, ziemniaki letnie, surówki bez smaku, ogólnie było mi wstyd , że bar w centrum miasta serwował takie paskudztwo !!!!!!!
To był mój pierwszy i ostatni raz tam !
Polecam z czystym sumieniem Bistro Kwadrans w Gdyni , w samym centrum - ceny naprawdę przystępne, smaczne, bardzo smaczne jedzenie, apetycznie podane, świeże - tam jedzenie to przyjemność, jadam tam często :)
Serdecznie pozdrawiam !
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1