Oliwianka - opinia (1) Świetny fachowiec. Odbiór techniczny mieszkania wykonany niezwykle... Oliwianka Odbiór domu (1) Polecam. Pan Wojciech Niestrawski jako inspektor jest niezawodny. Jest to... Ula Rzetelna ekspertyza (1) Profesjonalne podejście do sprawy, Cały odbiór odbył się sprawnie i... Krzysztof
Miło i profesjonalnie! Polecam wszystkim, którzy odbierają mieszkania. (1) Odbiór mieszkania od dewelopera przebiegł sprawnie i w miłej atmosferze.... Rafal Serdecznie polecamy (1) Pełen profesjonalizm, rzetelność i punktualność. Sami nie znaleźlibyśmy w... BMP Odbiór mieszkania (1) Jesteśmy zachwyceni profesjonalizmem, dokładnością oraz poziomem wiedzy Pani... Dorota i Tomek Odbiór mieszkania (1) Polecam firme. Sa punktualni, dokładni, posiadają odpowiednią wiedze, oraz... Łukasz 100% zadowolenia (1) Punktualnie, profesjonalnie i w miłej atmosferze. Nawet cena konkurencyjna.... Tomek polecam (1) Współpraca z Państwem Wendt godna polecenia, (kontretnie, rzetelnie,... monika i michał Polecamy (1) Korzystalismy z usług Pana Krzysztofa i Doroty w ostatnim czasie dwukrotnie:... Magda Polecam (1) Witam o firmie dowiedziałem się od znajomego Zachęcam wszystkich do... Zbyszek z Potęgowskiej Opinia (1) Odbiór mieszkania z Inspektorem Nadzoru Budowlanego przebiegał bardzo... Aleksandra Bardzo pozytywnie (1) Co by tu dużo mówić... Państwo Wendt przybyli na odbiór mieszkania na czas,... Asia i Kuba Odbiór mieszkania (1) Państwa Wendt polecił mi kolega i powiem szczerze, że jestem bardzo... Krzysztof P. Iwona - opinia (1) Państwo Wendt swiadcza usługi kompletne w zakresie odbioru mieszkań. Potrafią... Iwona ODBIÓR MIESZKANIA (1) Witam, Korzystałam z usług... sonia Profesjonalnie (1) Krótko, szybko i na temat, to to na co liczyliśmy i czego doświadczyliśmy.... Gardenia Firma Godna Polecenia! (1) jesteśmy bardzo zadowoleni z pomocy p. Wendt. podczas odbioru mieszkania.... Beata odbiór domu (1) Państwo Wendt profesjonalnie i rzetelnie podchodzą do tematu, zwracają uwagę... magda pomocni przy odbiorze mieszkania (1) Bardzo pomocni przy odbiorze mieszkania. Fachowi i profesjonalni. Przy... moniquefr