Kikada

Solaria

Gdynia, adm. Józefa Unruga 50A

Jak najbardziej polecam :) (1) Zawsze czysto i schludnie, nigdy się nie zawiodłam. Sandra chylońska (1) Bardzo serdecznie polecam to solarium. Czas tam spędzony traktuje jako... Sandra solarium na ul.Chylońskiej (1) Bardzo polecam solarium na Chylońskiej. Czysto, miło, bardzo dobre łóżka.... Dorota
Polecam i zachęcam do skorzystania (1) Korzystam z solarium KIKADA ale na Chylonskiej (jest to filia). Jestem bardzo... Stała klientka Sympatycznie (1) Polecam!!!Czysto i mila obsługa. Lampy jak dla mnie w porzadku. Niuni@ Polecam gorąco:) (1) Opalałam się wielokrotnie w tym solarium i jestem bardzo zadowolona - ale... Gość Polecam innym (1) Lampy na dolnych łóżkach bardzo fajne mocne i opalają polecam także tubę.... Magda MIŁO!!! (2) Od jakiegos czasu znowu korzystam z tego solarium i musze przyznac ze zmiana... mała miiiiiiiii ;) wszystko O.K (1) swietna obłsługa .Polecam poniewaz jest bardzo czysto ,przyjemnie i ceny... Jurek Polecam (1) Szczerze, Kikada to najlepsze solarium na jakim byłam. Może i ceny nie są za... Malina masakra (1) Obsługa fatalna, niby do 21, a już o 20.30 smętne miny i jakieś uwagi:/ lampy... pati TRAGEDIA (1) Byłam pierwszy raz. Położyłam się na 8min. Łóżko tak jak było zimne na... Zniesmaczona Ceny średnie ale obsługa fatalna (1) Jestem stałym klientem tego lokalu,mozna rzec że diamentowym ale nie jestem... nicola stare lozka , za te cene ok ale sa lepsze w tej cenie w gdyni (1) te modelel lozek sa troszke juz starawe , 500 jest ok ale powinny byc lepsze... xxxman dramat (2) łóżka bardzo dobre, ale za to jak ceny podskoczyły, nie opłaca się, aż tyle... Mróweczka