Kilka informacji.

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Wczoraj się dowiedziałam, ze w Blue City w Warszawie będzie otwierana galeria ślubna, do której zamierzają ściągnąć najlepsze firmy z branży. Ponoć oferowany jest półroczny darmowy wynajem powierzchni, więc pewnie wiele firm się na to skusi.

Polecam stronę www.winexpress.com.pl z winami z całego świata. Są do kupienia w sklepie internetowym taniej niż w sklepie.

Ktoś kiedyś pytał o świece - polecam te o dość dziwnej nazwie "delikatne spojrzenie" (poważnie tak sie nazywają), bo dobrze się palą i spalają do środka, czyli wosk nie kapie dookoła. Są do kupienia w Renku.

Przepraszam za chaos, ale nie mam czasu szukać odpowiednich wątków.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Kilka informacji.

Tulla bardzo fajnie, taki wątek z różnymi ciekawostkami też jest potrzebny i będziemy sobie tu wpisywać jak się czegoś fajnego dowiemy, ja na stronce którą podałaś z winami właśnie jestem :)

Re: Kilka informacji.

Dzięki, jeżeli ktoś szuka nietypowych sukni, zdjęć kozaczków, sukni na poprawiny oraz nietypowych welonów, to polecam też www.dorakrincy.com. Sama strona nie jest ciekawie zrobiona, niektóre projekty sa fajne, inne mniej. Zdjęcia niestety nie dają się kopiować.