Kilka uwag o ofercie

Witam, uczestniczyłam w zajęciach przez kilka ostatnich miesięcy. Jeśli chodzi o ofertę to rzeczywiście w grafiku jest dużo różnorodnych zajęć. Gorzej jest urealnieniem tego grafiku. Co tydzień pojawiają się albo informacje o zastępstwie (a wtedy inny jest nie tylko prowadzący inne są również zajęcia np. zamiast Zumby - step) albo o odwołanych zajęciach. Osobiście zapisałam się do klubu ponieważ zależało mi na kilku rodzajach zajęć a tu lipa nie ma co się nastawiać ponieważ w miejsce wybranych zajęć co dwa tygodnie jest coś innego. Szczególnie z Zumbą są problemy ponieważ instruktorka realizuje się w tym czasie w innych instytucjach - czego gratuluję, ale może w takim razie należałby oddać etat komuś rzetelniejszemu. Poza grafikiem przeraża mnie syf w łazienkach - nie jest to bynajmniej kwestia nie umytej toalety, ale grzyba na ścianie :/ A co do p. Małgorzaty to cóż ... stereotyp spalonej na solarium, zbotoksowanej panienki w 100% zrealizowany przez w/w.
Pozytywy oczywiście też jakieś muszą być czyli wielki plus dla: Joasi B., Pauliny F.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Kilka uwag o ofercie

dziekuję za ten wielki plus, jest mi ogromnie miło:-))) musiałam się pożegnać z klubem, ale za uczestnikami moich zajęć tęsknię do dziś:-))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0