spinning u pana jacka (3) Przeniosłam sie z galeri bałtyckie do sopotu,byłe kolaseum,fajny klub tylko... kasia Nie polecam (1) Sprzęt niemal rozsypujący się w rękach, ustawiczny brak ciepłej wody pod... sir gaga cd (1) ...po zajęciach zumby nawet najgorszy humor zmieni się w pozytywne... Zooli
a ja lubię! :) (1) Uczęszczam do Kolasum 3 miesiąc, może to nie jest długo dla niektórych, ale... Zooli Kilka uwag o ofercie (2) Witam, uczestniczyłam w zajęciach przez kilka ostatnich miesięcy. Jeśli... niezdecydowana Kadra rządząca do zmiany (1) korzystam z Kolaseum od czasów Rzemieślniczej. Nie ukrywam, że ten klub albo... klient od dawna UWAGA !!! (1) Chcę podzielić się kilkoma uwagami. 1. sprzęt w części nie jest sprawny co... TOMASZ Jak sie nie chce ćwiczyć , to każda wymówka jest dobra:) (1) Przede wszystkim komentarze są jak zwykle przesadzone:)Po roku w Pure Fitness... Nina re Pan Łukasz,Pan Dyrektor i inni.......czyli wielka farsa (1) co do trenera p.Łukasza jeśli choć ktoś był na BE FIT to wie jaki jest... stały uczestnik BE FIT Pan Łukasz,Pan Dyrektor i inni.......czyli wielka farsa (1) Przeczytałem właśnie najnowszy komentarz i muszę,po prostu muszę się do niego... Tedeusz Kolaseum Sopot Fitness- Pan Łukasz na duży plus :) (1) Z czasu spędzonego w siłowni Kolaseum mam kilka opinii na temat tego klubu.... klient A. - opinia (1) Klub stosunkowo nowy, niestety sanitariaty zapuszczone. Polecam zajęcia... A. Obiecanki cacanki (1) Bardzo chciałam zapisać się do klub, wykupić karnet, a że nie znalazłam... Ja Co z higiena w saunie (1) Z higiena na bakier w saunie. ludzie wchodzą do sauny w majtkach bez ręcznika... klubowicz podobe odczucia (1) mam podobne odczucia jak widzę większość ,sami trenerzy z siebie zero... rozczarowany Ni do konca zadowolona (1) czytam Wasze opinie i z czescia sie zgadzam. MOja opinia jest bardzo... Kinga nie za bardzo (1) Skorzystałem z kuponu zniżkowego i wykupiłem miesięczny karnet. Siłownia ze... niezadowolony Moje wrażenie nt. Kolaseum (1) Szatnia męska zaparowana, klima nie działa? Aby skorzystać z umywalki... Początkujący sportowiec spinning z Jackiem (1) Powiem szczerze, że pomimo małych szatni i tragicznych natrysków wolałem... Marcin Nowe nie znaczy lepsze.... (1) Jestem klientką klubu od czasu jak jeszcze mieścił się na Rzemieślniczej.Od... Ja