Uczęszczam do Kolasum 3 miesiąc, może to nie jest długo dla niektórych, ale opinie typu grzyb, wystrój nie taki, łazienka nie odpowiednia są jak dla mnie nie znaczące. Do Kolaseum uczęszczam na zajęcia Zumby i czasem korzystam ze sprzętu. Jeszcze ani razu przez głowę nie przeszła mi myśl, że sprzęt jest nie taki jak trzeba, że sala nie wygląda jak powinna, że łazienka brudna, bo ja tam przychodzę spędzić miło czas na ćwiczeniach, zabawie, tańcu a nie na rozglądaniu się po sali co jest nie tak...Opinia Pani Niezdecydowanej na temat zajęć zumby i instruktorki moim zdaniem jest bezpodstawna, ponieważ zajęcia w sobotę z zumby odbywają się zamiennie z innymi zajęciami - taki grafik ustala managerka. Na podstawie tego, że się nie udało na te zajęcia trafić nie można od razu wydawać opinii o instruktorce. Ja jestem prawie na każdych jej zajęciach dostępnych dla mnie i z ręką na sercu muszę powiedzieć, że instruktorka zumby jest naprawdę fajną, wesołą i motywującą kobietą. Zapraszam na zajęcia Panią Niezdecydowaną w tygodniu i jestem pewna, że zmieni zdanie. Z zumby wychodzi się zmęczonym, ale z pozytywną energią, można pośpiewać, wyskakać się...cdn