brak cennika na stronie (4) brak cennika na stronie internetowej? Albo ja nie widzę? Może gdzieś jest... Tomasz PORAŻKA (1) wczoraj przeżyłam swoją pierwszą wizytę;już wcześniej robiłam podchody do... dorota wodnik - opinia (1) klub na poziomie, miła obsługa,i w zasadzie jedyny mankament to natryski w... wodnik
Więcej zajęć po 18!!!!!!!! (2) Zacznę od tego co jest super. Super jest intruktorka Marta, angażuje się w to... kogelmogiel Sentyment pozostał więc mimo wszystko polecam (2) Początki są trudne to wiadomo, ale zróbcie coś z salą do ćwiczeń. Nie dość że... Agata Monika - opinia (1) Jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził! Pozdrowienia dla... Monika jak zwykle... (1) ...naobiecywali cudów i guzik z tego mamy! Wróciłam do Kolaseum bo myślałam... Ewa jest ok (1) Dla mnie całkiem ok, dobry klimat i obsługa. Agnieszka Fitness w Sopocie (1) Byłem juz kilkukrotnie w Kolaseum i cieszę się, że zmieniono lokalizację i... Przemek pozytywnie (1) Wczoraj pierwszy raz od dwóch lat zawitałem do nowej lokalizacji. Ogólnie... krystian Bardzo słabo (2) Sprzęt słaby, zużyty, brakuje urządzeń i obciążeń. Instruktorzy udają że... matrax1978 Pani Marta sportu warta:) (1) Polecam zajęcia z panią Martą. OL Super spin (1) Polecam spinning u Jacka, chodzę już kilka miesięcy i jest rewelacja. Świetna... mp Porażka... (1) Jeszcze nie zaczęli działać w nowym miejscu na dobre a już "awaria". Chciałam... Sopocianka gamonnnie (1) jak ktoś ma problem z akceptowaniem swoich błędów to pisze potem, że ktoś nie... my obowiązek - śmieszne (1) "mamy obowiązek" - przepraszam - ale to bzdura, trenerzy chodzą przy... jana JEŚLI CHCESZ ĆWICZYĆ- TO JEST MIEJSCE DLA CIEBIE (1) Dużo nowych urządzeń do ćwiczeń aerobowych i naprawdę dobry klimat dla osób,... Maciek Moze byc (1) Jak dla mnie naprawde super, ale do dwoch rzeczy można by było się... aa super!!! zwłaszcza nowe bieznie:) (1) super klimat, super sprzęt, zwłaszcza teraz gdy jest więcej maszyn do... avanti