KIMI Manicure

Paznokcie

Gdańsk, Kołobrzeska 41C

Tomek W - opinia (1) Ocena dotyczy Pań Manicurzystek w Galerii Baltyckiej w szczegolnosci... Tomek W Bardzo NIE (1) W moim przypadku obsługa na miejscu była sympatyczna. Koniec plusów. W środę... Ewa Fatalne partaczki (1) Półtorej tygodnia temu byłam na paznokciach w alfie centrum w kimi manicure... Niezadowolona klientka
NAJGORSZE PAZNOKCIE JAKIE MIAŁAM ! (1) Przedłużyłam paznokcie w Kimi Manicure w Alfa Centrum 1,5 tygodnia temu. Do... Karolina Rozczarowanie (1) Było miło, przychodziłam tam regularnie, przyzwyczaiłam się do jednej pani,... Grażyna Znowu wymiana pracowników... :( (1) Niestety po raz kolejny zmiany personalne na wyspie. Mam wrażenie, że na... Monia Najgorsze hybrydy i totalny chaos (1) Niestety jestem mega zawiedziona hybrydą wykonaną w Alfa Centrum Gdańsk. Dwa... Wioletta Bardzo fajne miejsce (1) Drogie Panie i Panowie :) Polecam usługi wysp Kimi. Uczeszczam od dłuższego... Michalina l. 27 Darmowy manicure w Galerii Bałtyckiej (2) Powiem szczerze,że troszkę się obawiałam bo myślę sobie jak za... Paulina Najlepsza hybryda (1) jaką kiedykolwiek miałam. Bardzo miła obsługa i w pełni profesjonalna. Jak... Kasia Brwi masakra! (1) Naprawdę myślałam że brwi nie da się zepsuć, a jednak. Poszłam gdyż musiałam... Zawiedziona Skandaliczna obsługa i żenująca rozmowa z szefowa (1) Manicurzystka która malowała nam paznokcie była bardzo ok, ale cała reszta... Hanna Masakra masakra nie polecam (1) Moje przedluzone paznokcie wyglądają jak bubble nails..jestem załamana i... Anna Zdecydowanie odradzam:( (1) Moje paznokcie, a dokładnie mówiąc tips+żel na paznokciach, trzymały... ada Srednio (2) Byłam u Pani Anny i Emilii - wszystko super. 3 raz poszłam z nadzieją, że... Klientka Fatalna obsługa (1) Manicure jest zrobiony byleby był, na masowkę, bez słuchania klienta. 3... helena Nie polecam ze względu na obsługę (1) Z usług kimi manicure korzystałam dwukrotnie. Na plus tylko i wyłącznie długo... Klientka Najgorszy nails bar z trójmiejskich centr handlowych (1) Ostrzegam!Zazwyczaj korzystałam z usług nails baru w GB, wyjątkowo poszłam do... Klientka