Ala - opinia (1) Plac zabaw duży jedyny minus se maluchy są ze starszakami i trzeba je... Ala Anna - opinia (1) Nie polecam organizacji urodzin!!! Malowanie twarzy - pani malowała kontury,... Anna Urodzinki (1) Urodzinki w KP to duże rozczarowanie. Pani animatorka nie dawała sobie rady,... Kasia
Coraz gorzej (1) Wszystkie negatywne opinie potwierdzam. CHodzimy tam z dzieckiem od kilku... Celina Dzisiejsze 7 Urodziny Adasia (1) Chciałabym bardzo podziękować Pani Animator za całokształt prowadzenia... Gosia urodziny na medal (1) wczoraj organizowaliśmy urodziny naszej czterolatce; wszystko w fajnej,... mama Ewy tragedia (1) Jestem właśnie po imprezie urodzinowej syna na placu zabaw Kinderplaneta w CH... Gość Obsługa z fochem (1) Tak niemiłej obsługi to dawno w Trójmieście nie widziałem. Pani, która dziś... Bartek Zdecydowanie odradzam (1) Plac słabo wyposażony. W niektórych miejscach słabo zabezpieczony. Piłki i... ania Tragedia !! (1) Byliśmy na tym placu po raz pierwszy i ostatni. Ceny jak wszedzie, ale... boguss1982 Skandal! (1) Jestem właśnie po imprezie urodzinowej córki na placu zabaw Kinderplaneta w... Ania Porażka:( (2) Jestem rozczarowana:( Mało miejsca, cenowo też rewelacji nie ma. Nie mówiąc... Magda Urodziny (1) Byłem na urodzinach jako rodzic gościa. Zachwycona mama poleciła mi pania Ewę... Zadowolony rodzic Brud, brak obsługi (1) 1.Jest bardzo brudno polecam przyjrzeć się kożuchom kurzu na wszystkich... sonkov Fatalna organizacja urodzin na placu (2) Urodziny dziecka - totalna klapa. Pani prowadzaca wogole nie zwracala ywagi... ja MR - opinia (1) Mieliśmy okazję dzisiaj być na placu. Wykupilismy bilet całodzienny. Byliśmy... MR PreeZ - opinia (1) Plac zabaw ciekawy i zapewniający dziecku zabawę na co najmniej 2 godziny.... PreeZ Na zabawę tak - Na urodziny nie (1) Porażką są animacje, których nie ma. Pani animatorka Ewa nie potrafi zebrać i... niezgodny