Kurs masażu I i II stopnia (1) Właśnie ukończyłam kurs masażu I i II stopnia i szczerze polecam! Zajęcia... Agnieszka Zdecydowanie polecam! (1) Kurs masażu I i II st.w stu procentach spełnił moje oczekiwania. Rzetelne... Ania Strzał w 10 (1) Skończyłam kurs I i II stopnia i mogę szczerze powiedzieć że naprawdę warto!... Anna
Asia - opinia (1) Krotko: nie bedziecie zalowac, ze wybraliscie wlasnie ta szkole ! Goraco... Asia Rewelacja ! (1) Szczerze polecam szkołę Kinetic! Odbyłam kurs masażu bańką chińską i... Katarzyna Kurs Fizykoterapii (1) Z przyjemnością wystawiam pozytywną opinię na temat kursu fizykoterapii.... Marta Kurs- Fizykoterapia (1) Same pozytywne wrażenia i odczucia. Kursant Profesjonalizm i atmosfera (1) Cały kurs odbył się bez najmniejszej wpadki ani czegokolwiek do czego mógłbym... Maciek kurs fizykoterapii (1) Witam wszystkich chcących i wachających się we wzięciu udziału w szkoleniach... LESZEK Kinetic- kurs fizykoterapii (1) Polecam, naprawdę warto! Idealna możliwość na podniesienie swoich... Jakub Mirosław - opinia (1) doświadczenie dydaktyczne w nauczaniu i doświadczenie terapeutyczne... Mirosław