Kirkor

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Cześć Wszystkim!!!

Planuję urządzić przyjęcie weselne w Kirkorze.
Czekam na wszelkie informacje od ludzi, którzy sami tam wyprawiali wesela lub byli gośćmi.
Na ile osob max można urządzić tam przyjęcie, jakie jest jedzenie i obsługa.

Pzdr
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Kirkor

Witaj!
Byłam gościem na weselu w Kirkorze i było bardzo fajnie. Wesele liczyło 45 osób,w tej sali, w której ja byłam mogłoby się zmieścić ok.50-55 osób. Drugiej sali - bo podobno są dwie - nie widziałam.Jedzenie bardzo dobre i obsługa także bez zarzutu. Moi znajomi,którzy wesele wyprawiali, mieli tylko jeden zarzut tzn. zamówili duże butelki napojów, a podane zostały małe. Ale i tak dla wszystkich starczyło :). Atmosfera bardzo miła,zbliżona trochę do domowej.Polecam. Powodzenia i udanej zabawy!

Ja tam byłam na innej imprezie. Zgadzam się, że może się tam zmieścicć max 55 osób. Tyle, że jak wchodzisz to masz mniejszą salkę a z niej idzie się do większej. Czyli stoły mogłyby być w tej większej a tańce w tej drugiej. W ejscie jest od strony tarasu, gdzie goście mogliby posiedzieć na powietrzu. Jedzenie bardzo dobre i obsługa też bardzo miła. Pozdrawiam

Ja miałam tam wesele na dokładnie 82 osoby i wszyscy sie pomieścili bez żadnego ściśnięcia.Zgadza sie że są dwie sale w jednej(większej) były stoły z jedzeniem a wdrugiej do tańców mieliśmy do dyspozycji taras ze stolikami,i jeszcze mniejszą salę tzw.bankietówkę gdzie trzymaliśmy prezenty i gzie goście mogli się przebierać.
Co do jedzenia było wyśmienite wszyscy goście zadowoleni z obsługi.Za nie wielką opłatą zrobiliśmy tam poprawiny.Restauracja we własnym zakresie zrobiła nam dekorację pod kolor moich różyczek z sukni(borowe).Wszystko udało sie idealnie bez żadnych niedociągnięć.

Inne tematy z forum

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (220 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...