Kancelaria warta polecenia ! (1) Miałem zaszczyt korzystać z usług Pana Marcina Klamann i polecam Go wszystkim... Roland Romuald - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z prowadzenia sprawy sądowej przez Kancelarię... Romuald Ela - opinia (1) Indywidualne podejście do sprawy, profesjonalna kancelaria. Ela
Sprawa medyczna (1) Konkretnie i spokojnie. Wsparcie i odpowiedź na każde pytanie. Rozbieranie... Medyk Pełen profesjonalizm (1) Kancelaria na wysokim poziomie. Adam Doradztwo prawne (1) Obsługa w pełni profesjonalna. Otrzymałem precyzyjne odpowiedzi na wszystkie... Adam Negocjacja z pracodawcą (1) Z kancelarii korzystałam w sprawie z pracodawcą. Mecenas Klamann prowadził... Anna G Highly Reccomeneded (1) Extremely professional and honest service from start to finish, I would... Steve Baker Serdecznie polecam. Fachowa i kompleksowa pomoc prawna (1) Dzięki kancelarii zaoszczędziłem mnóstwo czasu, pieniędzy i przede wszystkim... Marcin kompetentnie, rzeczowo i z dużym zaangażowaniem. (1) do kancelarii udałam się z polecenia i się nie zawiodłam. Otrzymałam ogromną... Beata Zakładanie organizacji pozarządowej - statut, porady związane z formalnościami do spełnienia (1) Kancelaria Klamann & Kujaszewska pomogła mi napisać statut organizacji... Paweł Pomoc w walce z nieuczciwym sprzedawcą. (1) Korzystałem z pomocy kancelarii w sprawie ze sprzedawcą, który sprzedał mi... Tomek Radek - opinia (1) Profesjonalizm pod każdym względem. Wydawało mi się że jestem w sytuacji bez... Radek Polecam! Marcin Klamann - sprawa pracownicza. (1) Zdecydowanie polecam. Pan mecenas Marcin Klamann pomógł mi w sprawie... Agata klientka - opinia (1) Wspaniała kancelaria,gdzie pracują doswiadczeni i godni zaufania prawnicy.... klientka