GL - ocena (1) W powodzeniu mojej sprawy niezwykle duze znaczenie miało natrafienie na Panią... GL Magda - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam współpracę z Panią Mecenas Anną Kujaszewską!... Magda Agnieszka - opinia (1) Konkretnie, rzeczowo i z zaangażowaniem. Polecam. Agnieszka
Renata - opinia (1) Dobry kontakt, konkretna i najważniejsze skuteczna pomoc, polecam! Renata Joanna - opinia (1) Najlepszy Prawnik ever! Merytoryczny, bardzo zaangażowany, a co najważniejsze... Joanna Sebastian Staubach - opinia (1) Bardzo konkretny adwokat nie obiecuje cudów stawia sprawę jasno bardzo... Sebastian Staubach Nina - opinia (1) Śmiało mogę powiedzieć, że Pani mecenas dokonała rzeczy niemożliwej. Trafiłam... Nina Agnieszka - opinia (1) Korzystałam z pomocy prawnej Pani mecenas Anny Kujaszewskiej i śmiało mogę... Agnieszka Katarzyna O - opinia (1) Pani Adwokat cudowny człowiek a przede wszystkim genialny adwokat.... Katarzyna O Dagmara - opinia (1) Szczerze polecam Kancelarie Pana Mecenasa Marcina Klamann. Dzięki... Dagmara Donald Dobrowodzki - opinia (1) Rzetelny i kontaktowy adwokat. Polecam Donald Dobrowodzki Aneta - opinia (1) Pan Mecenas Marcin Klamann wyróżnia się najwyższą jakościa, profesjonalizmem... Aneta Ania - opinia (1) Miałam przyjemność korzystać z usług Kancelarii Adwokackiej Klamann &... Ania Beata - opinia (1) Dzięki pomocy prawnej i wsparciu na każdym etapie, przez sprawę rozwodową... Beata Mateusz - opinia (1) Z usług kancelarii korzystałem kilkukrotnie i śmiało mogę polecić. Prawnicy... Mateusz S.K. - opinia (1) Profesjonalnie i konkretnie, ale przede wszystkim skutecznie. Mając styczność... S.K. Turzynski - opinia (1) Bardzo dobry kontakt, punktualny, rzetelnie przekazywane wszystkie... Turzynski Krzysztof J. - opinia (1) Mój wybór tej kancelarii był zupełnie przypadkowy. Temat z jakim się... Krzysztof J. Konsultacje prawne. (1) Z pomocy kancelarii korzystałem w sprawach związanych z rękojmią za wady oraz... Wojciech Najlepsza Kancelaria w Trójmieście (2) Pełna profesjonalność, zaangażowanie, terminowość i stuprocentowa... Stanisław Przytuła