fryzjerka Magda (1) Kontakt to fryzjerki (blondynki z córeczką) 605-060-277 MB Chcę trafić do tej samej fryzjerki :) (1) W październiku przez przypadek trafiłam do tego salonu na strzyżenie. I... kasia Przedłużanie rzęs metodą 1:1 (2) Pierwszy raz przedłużałam tam rzęsy i nikomu nie polecam. Niewykwalifikowana... Agnieszka
ODRADZAM TEN SALON! W SZEGÓLNOŚCI FRZYJERKĘ W BLOND WŁOSACH (1) Kolor który zasugerowała mi pani fryzjerka wydawał mi się nie odpowiedni do... Magda Dorota - opinia (1) Korzystałam z usług tego salonu parokrotnie i jestem bardzo zadowolona.... Dorota Pani Angelika (1) Niedawno byłam w tym salonie na przedłużaniu rzęs metodą 1:1 u Pani Angeliki,... Joanna Ciekawe promocje i niezła jakość (1) z tą złą jakością to sporo przesady, może akurat się jakis błąd zdarzył.... Barbara Brak profesjonalizmu i kiepska jakość (1) Pragnę przestrzec wszystkich rozważających skorzystanie z usług salonu... Iwonakiwi Zmiany na lepsze (1) Jestem stala klientka tego salonu, juz od dluzszego czasu, poniewaz mieszkam... Monia Salon spadł na dno (1) Jestem wielokrotną klientka tego salonu i z przykroscią muszę stwierdzić że... P.M. Profesjonalizm (1) Mialam wykonywana koloryzacje przez P.Kamilkę, wraz ze strzyzeniem.Jestem... Beti KOSMETYCZKA BOGUSIA (1) Witam wszystkich! Salon ogólnie b. fajny, nie korzystam co prawda z... Kesi GORĄCO POLECAM BYŁ TO STRZAŁ W DZIESIĄTKĘ (1) Byłam w salonie Kleopatra po raz pierwszy i trafiłam do fryzjerki p. Edyty...... MIKA Gorzej już być nie mogło (3) Mniejsza o sam klimat tego miejsca- z salonu jest się zadowolonym gdy fryzura... Mła warto było POLECAM (1) Przyznam że skorzystałam z usług tego zakladu dzięki stronie GRUPON.Ale wiem... klientka bardzo pozytywnie (1) Jestem dosc wybredna klientka i w salonie Kleopatra znazlam to, czego... Karolina Stawiają na jakość!Super włoski (1) Za namową znajomej skorzystałam po raz kolejny po latach z usług tego... Kasia kosmetyczka (2) SALON PIERWSZA KLASA ,KORZYSTAM Z USŁUG KOSMETYCZNYCH JESTEM BARDZO ALE TO... KASIA