Klimat, dobra kuchnia, profesjonalna obsługa
zacznę od tego, że bardzo lubię dobre jedzenie. sama gotuję z pasją i przyjemnością - nieskromnie zaznaczę, iż całkiem nieźle -stąd, gdy odwiedzam jakąś restaurację, niełatwo mnie jako klientkę zadowolić. Restauracyjkę u Babuni odwiedziłam pierwszy raz w grudniu u.r. zachęcona gorącą rekomendacją znajomych. Szukałam przytulnej lecz zarazem nie za ciasnej restauracji na rodzinny obiad z mężem i dwójką przedszkolaków, która w swojej ofercie zaspokoiłaby nasze zróżnicowane potrzeby smakowe (wiadomo - dzieciaki frytki i rosół, my z mężem jednak wolimy coś bardziej wyrafinowanego). Muszę przyznać, że Babunia to był strzał w 10! Fantastycznie, z wielkim smakiem urządzony lokal, utrzymany w lekko buduarowym klimacie, jednocześnie rewelacyjnie wpasowującym się w dosyć nowoczesny charakter całego budynku. Obsługa przesympatyczna, ze świetnym podejściem dla małych dzieci, potrawy pyszne i różnorodne, pięknie podane. Ceny - przystępne w odniesieniu do otrzymywanej ilości i jakości, ale jeśli ktoś na codzień stołuje się w Kmarze, faktycznie mogą być szokujące. I argument ostateczny, dla mnie osobiście niezwykle istotny - niespotykana dbałość o czystość w lokalu. Polecam.