Ania - opinia (1) Widać, że temat medycyny estetycznej, nie jest im obcy. Problemy zamieniają w... Ania Justyna - opinia (1) Jestem po prostu dozgonnie wdzięczna klinice i trychologom za pomoc w... Justyna Zuzanna - opinia (1) Korzystam z zabiegów medycyny estetycznej od wielu lat, ale jeszcze nigdy nie... Zuzanna
Agnieszka - opinia (1) Dziękuję za zaangażowanie i profesjonalizm w każdym calu. Mimo upływu czasu... Agnieszka Julia - opinia (1) Profesjonalizm, zaangażowanie, a przede wszystkim skuteczność. Wspaniała... Julia Piotr - opinia (1) Polecam. Korzystałem nie raz z zabiegów kliniki Gorszewskiej. Piotr Wiola - opinia (1) Przez wiele lat próbowałam uporać się z moim problemem. Nie udawało się... Wiola asiaM - opinia (1) Razem z mamą korzystamy u nich regularnie z zabiegów medycyny estetycznej.... asiaM Wiktoria - opinia (1) Dziękuję za zaangażowanie i profesjonalizm w każdym calu, a także dobre... Wiktoria Ola Kuczkowska - opinia (1) Wykonałam w tej klinice powiększanie ust na początku marca. Teraz gdy minęło... Ola Kuczkowska Zadowolona Klientka - opinia (1) Polecam z czystym sumieniem tego trychologa. Borykałam się z problemem skóry... Zadowolona Klientka Kasia Szulta - opinia (1) Borykałam się od dłuższego czasu z problemem skóry głowy, na tą Panią... Kasia Szulta Warto (1) Przesympatyczna Pani trycholog. Wszystko dokladnie wyjasnila. Zlecila... Karol Zdecydowanie polecam (1) Pani Doktor Gorszewska jest wyjątkowa. Po wielu latach stosowania różnych... Iga Polecam tą Klinikę (1) Klinika cudowna od wejścia dziewczyny urocze miłe a przede wszystkim... Klaudia Kraśnicka Zabiegi (1) Bardzo miłe panie, można skorzystać z konsultacji dermatologicznych, dzięki... Satina