Emilia Kowalczyk - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty u Pani Magdy. Pani Magda podchodzi do... Emilia Kowalczyk Tomasz - ocena (1) Polecam Panią trycholog jak i cały zespół pracujący w klinice. Super efekty,... Tomasz Aleksandra - ocena (1) Polecam serdecznie, super obsługa i przepiękna klinika :) Aleksandra
SSSS - ocena (1) Bardzo polecam, efekty są wspaniałe SSSS Ewelina Święcińska - ocena (1) Bardzo polecam to miejsce wszystkim! W klinice panuje bardzo miła atmosfera,... Ewelina Święcińska Majaaa - ocena (1) Bardzo polecam to miejsce, efekty są super! Majaaa Monika - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z efektów zabiegów. polecam Monika Irena - ocena (1) Polecam Panią Gorszewską wszystkim którzy mają problem z wypadaniem wlosow. W... Irena Urszula - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z efektów zabiegów u Pani Gorszewskiej. Gorąco polecam Urszula Magda R - ocena (1) Polecam serdecznie, po kilku miesiącach używania zaleconych preparatów w... Magda R Bartosz - ocena (1) Pełen profesjonalizm, polecam wszystkim Bartosz Daniel - ocena (1) Najlepszy trycholog w Trójmieście.Polecam serdecznie Daniel Krzysztof - ocena (1) Jestem miłe zaskoczony podejściem do pacjenta oraz efektami terapii.... Krzysztof Janina - ocena (1) Panią Trycholog Gorszewską poleciła mi znajoma, która miała problem z... Janina Ula R. - opinia (1) Bardzo polecam! Poszłam na wizytę do Pani Trycholog, ponieważ coraz bardziej... Ula R. Lion - opinia (1) Nie byłem zadowolony z badania i proponowanych zabiegów Lion Alicja - opinia (1) Cieszę się ,że po wielu latach zmagań z problemem moich włosów trafiłam w... Alicja Alicja - opinia (1) Mega konkretny specjalista. Pani trycholog szczegółowo i dokładnie bada ,... Alicja Zuza - opinia (1) Witam. Niedawno odbyłam pierwszą wizyte u trychologa Pani Gorszewskiej. W... Zuza Adam - opinia (1) Udałem się do kliniki z nawracającym łupieżem. Od dawna nie mogłem sobie z... Adam