MED-ORAL

Ortodonci Stomatolodzy Protetycy

Rumia, Żołnierzy I Dywizji Wojska Polskiego 29A

Weronika - ocena (1) Wspaniała klinika z załogą profesjonalistów. Trafiłam do Dr Wasiluka po... Weronika Zbigniew Zabczyk - opinia (1) Mialem przyjemnosc korzystac z uslug kliniki med oral w Rumi. Na stale... Zbigniew Zabczyk Danuta G, - opinia (1) Dwa razy Pani Dr Janda usuwała mi zęby.Ostanio wyrwałam ósemkę,Zabieg... Danuta G,
jola błaś wdzięczna pacjentka - opinia (1) dzień dobry. wszyscy klienci, pacjenci którzy wymagają i szukają pomocy... jola błaś wdzięczna pacjentka Nadzieja (2) Z uslug stomatologów korzystam od dawna ale dopiero teraz mogę powiedziec ze... maria nowak profesjonalna klinika (1) Bardzo wysoka jakość obsługi, profesjonalni specjaliści, bardzo miłe i... Beata 100% zadowolenia (1) Z usług "Medoralu" korzystam od lat i zawsze jestem bardzo zadowolona.... Nadia Lisicka Kobra (1) Mieszkam w Gdańsku, ale właśnie w Med-Oralu leczę zęby od wielu lat.... Joanna Kolarz wyzwanie (4) Goraco polecam ta klinike, wlasnie zakonczylam leczenie, a bylo najbardziej... Ania Nigdy więcej (2) Byłem tam na chirurgicznym usunięciu zęba. Była to moja druga wizyta w tym... Pacjent Profesjonalizm w kazdym calu (2) Jestem zdziwiona ponizsza opnia, moje doswiadczenie z ta klinika jest... Magda ... (2) Estetyczne wnetrza zachecaja i obiecuja fachowosc. Jednak faktyczne ceny maja... Marcin jest bardzo róznie (1) Właścicielka - dr Janda ma duże doświadczenie w chirurgii i podejmie się... MLK polecam (1) Korzystam z usług kliniki od 3 lat, nie zdarzyła mi się żadna negatywna... sonia skrytykowany dr P (1) Jestem zdziwiona negatywną oceną chirurga szczękowego dr P.Miałam trudną... Maria świetna obsługa (1) Jestem bardzo zadowolona z dotychczasowej opieki i usługi protetycznej.Pani... Maria Chimeryczny dr P. (3) Stanowczo nie polecam tego \"lekarza\". Nie potrafi pomóc pacjentowi.Jeżeli... pacjentka leczenie (1) dziwne,ale wyleciały mi wszystkie plomby,a nawet 1 ROK nie minął klaudia Nareszcie coś (1) Teraz nie boję się STRASZNEJ pani dentystki!!! Moje dziecko chodzi tam z... Ewcia monia - opinia (1) Leczenie przy minimalnym bólu (nawet przy usuwaniu zęba), szybkie i... monia