Polecam (1) Wspaniała atmosfera i profesjonalne podejście do klienta. Cudownie wykonane... Miłka Rewelacja (2) U Pani Marty strzygę się już od jakiegos czasu i bardzo sobie chwalę jej... Mateusz Taraszkiewicz Viola banasiewicz - opinia (1) w jednym miejscu poprawiam urodę i zdrowie. Przemiła i fachowa obsługa.... Viola banasiewicz
p. Agnieszka (2) Skorzystałam dzisiaj w MediKos po raz pierwszy z usług fryzjerskich... Karolina Podziękowanie (2) Profesjonalna i solidna obsługa w miłej atmosferze. Czystość w każdym... Maria GENIALNE ZABIEGI,OBSŁUGA FACHOWA POLECAM !! (2) Korzystam z zabiegów Derma System na ciało,oprócz tego masaże wykonuje... Aleksandra Super fryzjer (1) Od 2 lat jestem klientką pani Agnieszki. Zawsze jestem bardzo zadowolona z... Kasia Bardzo miło było (1) Byłam w salonie kilkukrotnie i naprawdę polecam. Wystrój jest bardzo miły,... misia Bomba! (1) Skorzystałam z usług salonu przypadkiem ale wyszłam z niego z zupełnie... Zachwycona Klientka najlepsze paznokcie w trojmiescie!!! (1) jestem stalym klientem salonu, przemila obsluga, loving my nails!! nikt nigdy... sedziola gorąco polecam zabiegi odchudzające - Derma Sense System (1) W 100% polecam wszystkim , którzy mają problem z "nadprogramowymi"... Natalia