Opinia (1) Z zabiegów refleksologii korzystam prawie rok. Staram się uczęszczać... Patrycja Manthey OdNowa (1) Jestem pod duzym, bardzo pozytywnym wrazeniem jakie zrobilo na mnie miejsce... Vlotho Magiczne miejsce (1) Nową jakość życia zaczyna się w centrum! Wspaniali ludzie i podróże w głąb... Aga
Polecam (1) Do gabinetu odnowy trafiłam w zeszłym roku . Byłam miłe zaskoczona , Pani Iza... Anna polecam, polecam i jeszcze raz polecam!!!!!!! (1) Na początku byłam sceptycznie nastawiona ale nic mi szkodziło sprobować. Było... Agnieszka są SUPER (1) bardzo mi pomogły i w ogole dziewczyny są super, buziaki;** :))) Zadowolona (1) Cudowna atmosfera panuje w Centrum. Dziewczyny wykonują wspaniałą robotę.... Jadwiga Polecam! (1) Przyjazne, spokojne, ładne miejsce. Pełne światła i ciepła (w każdym... Kwiatek Odnowa służy faktycznej odnowie:) (1) Polecam każdemu to miejsce, które potrafi doraźnie pomóc poprawić kondycję... Anna Balsam dla ciała i duszy (1) Wspaniale miejsce i wspaniale terapeutki. Kompetentne, holistyczne i... Dorota Otwarte serce (1) W Centrum OdNowa każdy terapeuta podchodzi do klienta z otwartym sercem,... Marta Ta klinika to prawdziwe miejsce mocy (1) Cudowny klimat wsparcia, holistycznej diagnozy i wielopoziomowego leczenia.... Aga K. Rozpoczàć życie odnowa (1) Rewelacyjne wspaniale miejsce. Pozytywna energia od pozytywnych Kobiet. Izabella POLECAM z całego serca i duszy ❤️ (1) Jest takie miejsce, gdzie ciało, dusza i umysł odpoczywa. Takie miejsce gdzie... Monika RZ polecam (1) Jedyna taka klinika w Polsce. Nikt nie ma takiej oferty i kwalifikacji Polecam jacek OdNowa Centrum Mocy (1) Miejsce Mocy, zbierania siły, holistyczne podejście do Pacjenta. Bardzo... Jacek