Patrycja - ocena (1) Bardzo miła i spokojna atmosfera w czasie wizyty! Pani Barbara podeszła do... Patrycja Magda - ocena (1) Wizyta bardzo profesjonalnie przeprowadzona.Wnikliwe podejście do... Magda Aleksandra Kopp - ocena (1) Polecam całym sercem Pani jest stworzona do tego co robi i wie co robi cieszę... Aleksandra Kopp
Alicja - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta Alicja Beata S. - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam wizyty u Pani trycholog. Wiedza, doświadczenie,... Beata S. marzena - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty .Pani B Czerska bardzo pomocna i przemiła marzena Elżbieta M. - ocena (1) Miło, dokładnie, profesjonalnie i z ogromnym taktem. Polecam! Elżbieta M. Krystynakrystyna - ocena (1) Byłam i Polecam Krystynakrystyna Joanna - ocena (1) Jestem po kilku zabiegach mezoterapii igłowej i zastosowaniu odpowiedniej... Joanna Mariana - ocena (1) Polecam wizyty u Pani Barbary Czerskiej. Mariana Asia - ocena (1) Jestem zadowolona polecam. Asia Michał - ocena (1) Jestem zadowolony z usługi. Pani dokładnie przeanalizowała mój problem... Michał Joanna - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usług w klinice Trychomed. Każdy zabieg... Joanna Teresa.gozdowska@op.pl - ocena (1) Bardzo dobre podejście do pacjenta zwłaszcza przed pierwszymi zabiegami... Teresa.gozdowska@op.pl Daria - ocena (1) Korzystam z usług Pani Basi już jakiś czas i zawszę mogę liczyć na fachową... Daria Teresa - ocena (1) Pani Trycholog zrobiła na mnie ogromne wrażenie. Punktualność,... Teresa Nikodem - ocena (1) Profesjonalne rozwiązanie problemu oraz przyjazne podejście do pacjenta Nikodem Agata - ocena (1) Bardzo zadowolona Agata Ewa - ocena (1) Polecam serdecznie :) Ewa