Klinika Zdrowej Skóry

Salony kosmetyczne

Gdańsk, al. gen. Józefa Hallera

Alina - opinia (1) Wspaniała Pani Justyna z troską i profesjonalizmem zajmie się każdym... Alina Jerzy (1) Jestem po pierwszym zabiegu zamykania naczyń na twarzy. Wynik rewelacyjny,... Jerzy Profesjonalny gabinet, super efekty (1) Polecam wszystkim gabinet Collagen! Pani Justyna jest profesjonalnym... Jaaga
Zdecydowanie polecam (1) Zdecydowanie polecam Gabinet Collagen. kompetencja i profesjonalizm to... AC bardzo, bardzo polecam! warto :D (1) olecam w 100% :) byłam w różnych gabinetach w trójmieście i uważam, że ten... Julka Zdecydowanie polecam! (1) Byłam jak dotąd raz w tym gabinecie, ale już planuję kolejne wizyty. Nie ma... Kama Rewelacja ! (1) Bardzo serdecznie polecam gabinet Pani Justyny ! Profesjonalizm pod każdym... Katarzyna polecam (1) fajna dziewczyna, kocha to co robi i ma pojęcie. Oby takich więcej.. polecam Nata POLECAM!!!! (1) Gorąco polecam gabinet Collagen. Korzystałam z zabiegów wyszczuplających.... Monika POLECAM w 100 % (1) Goraco polecam. W kwietniu urodzilam coreczke :) . Moj brzuch niestety nie... Klientka Polecam ! (1) Serdecznie polecam wszystkim gabinet collagen, byłam pierwszy raz i nie... zadowolona